Шта ће бити са Недовићем?

Бек репрезентације Србије и Голден Стејта мораће на додатна испитивања, јер први снимак магнетном резонанцом није дао потребне податке.

Кошарка 07.08.2014 | 17:45
Шта ће бити са Недовићем?

Немања Недовић вратио се у Београд из Трста са левом ногом у гипсу, пошто је на првој припремној утакмици против Босне и Херцеговине задобио повреду стопала.

Сумњало се на прелом пете метатарзалне кости, а коначан суд требало је да буде донесен после прегледа магнетном резонанцом у Београду. Међутим, показало се да је ситуација компликованија него што се мислило.

"У четвртак је у Београду обављено снимање магнетном резонанцом, које није могло да донесе дефинитивну дијагнозу Недовићеве повреде", саопштио је доктор репрезентације и председник Медицинске комисије КСС, Драган Радовановић.

"Због тога ћемо у наредних неколико дана обавити додатне прегледе и снимања, после чега ћемо моћи да дамо коначну процену".

Недовић је изјавио да не губи наду да ће заиграти на ФИБА Светском купу у Шпанији, до чијег почетка је остало нешто више од три недеље. Тренутно, ипак, нико не може да процени колико је то реално.

Коментари / 0

Оставите коментар