Šta će biti sa Nedovićem?

Bek reprezentacije Srbije i Golden Stejta moraće na dodatna ispitivanja, jer prvi snimak magnetnom rezonancom nije dao potrebne podatke.

Košarka 07.08.2014 | 17:45
Šta će biti sa Nedovićem?

Nemanja Nedović vratio se u Beograd iz Trsta sa levom nogom u gipsu, pošto je na prvoj pripremnoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine zadobio povredu stopala.

Sumnjalo se na prelom pete metatarzalne kosti, a konačan sud trebalo je da bude donesen posle pregleda magnetnom rezonancom u Beogradu. Međutim, pokazalo se da je situacija komplikovanija nego što se mislilo.

"U četvrtak je u Beogradu obavljeno snimanje magnetnom rezonancom, koje nije moglo da donese definitivnu dijagnozu Nedovićeve povrede", saopštio je doktor reprezentacije i predsednik Medicinske komisije KSS, Dragan Radovanović.

"Zbog toga ćemo u narednih nekoliko dana obaviti dodatne preglede i snimanja, posle čega ćemo moći da damo konačnu procenu".

Nedović je izjavio da ne gubi nadu da će zaigrati na FIBA Svetskom kupu u Španiji, do čijeg početka je ostalo nešto više od tri nedelje. Trenutno, ipak, niko ne može da proceni koliko je to realno.

Komentari / 0

Ostavite komentar