Судије и парови 2. кола БХТ Премијер лиге

Ногометни/фудбалски савез Босне и Херцеговине објавио је данас листу судија и службених лица која ће бити на дјелу у другом колу БХТ Премијер лиге.

Фудбал 07.08.2014 | 14:30
Судије и парови 2. кола БХТ Премијер лиге

Наредно коло требало би бити изузетно квалитетно и интересантно, будући да је на распореду неколико дербија. Жељезничар и Широки Бријег ће одиграти дерби на Грбавици у недјељу с почетком од 20:30, а главни судија тог сусрета биће Огњен Ваљић из Бања Луке. Помоћници ће бити Сретен Удовичић, Дарио Трепавчић, Драган Керановић и Данијел Пајић, док ће за безбједност бити задужен Дарко Обрадовић.

Други велики дерби кола игра се између Борца и Сарајева, а он је на распореду у истом термину као и онај на Грбавици. Част да буде главни судија тог сусрета припала је Едину Јакуповићу из Бихаћа, док ће му у послу помагати Асмир Будимлић, Елвис Прошић, Дамир Лазић, Томислав Чуић и Санел Силић.

Утакмицу у Тузли између Слободе и Челика судиће Драган Скакић, док ће на сусрету Дрине и Зрињског правду дијелити Хусеин Терзић. Раднику и Славији судиће Драган Петровић, Витезу и Олимпику, Муамер Бурековић, а Звијезди и Травнику, Зоран Грбић. Посао да суди сусрет у Врапчићима између Вележа и Младости припао је Адису Мулахасановићу из Сарајева.

Додајмо томе да ће на државној телевизији бити преношена утакмица између Слободе и Челика, која је на распореду у суботу од 17:30, док ће се утакмица Борца и Сарајева приказивати у директном преносу на каналу Моје ТВ посвећеном Премијер лиги БиХ.

Коментари / 0

Оставите коментар