Финале КЛ: Насионал - Сан Лоренцо 1:1

У ноћи са сриједе на четвртак одиграна је прва финална утакмица овогодишњег издања Копа Либертадорес, у којој су се састали Насионал Асунсион и Сан Лоренцо.

Фудбал 07.08.2014 | 13:45
Финале КЛ: Насионал - Сан Лоренцо 1:1

Резултат је на крају гласио 1:1, па ће обје екипе сачувати шансе за освајање трофеја пред реванш у Аргентини. Овај дуел је у првом полувремену донио уобичајено испитивање снага, а најближе вођству били су гости десетак минута прије краја првог дијела када су погодили стативу.

У другом полувремену велико славље за Сан Лоренцо. Мауро Матос у 64. минуту доводи аргентински тим у предност голом за 1:0. Неколико минута касније, тренер домаћих прави двије измјене и у игру убацује нападача Хулија Санта Круса, који се показује као спасиоц парагвајског тима. У посљедњем нападу Насионала, Санта Црус се сјајно сналази и погађа за 1:1 и доноси огромну радост навијачима на препуном стадиону у Асунсиону.

Ово је и за Насионал и за Сан Лоренцо прво учешће у финалу Копа Либертадореса и улог је велики. Треба истаћи да популарно правило "гол у гостима" у овом случају неће бити на снази, те ће обје екипе у реваншу дословно кренути од 'нуле'.

Коментари / 0

Оставите коментар