Обрукали се Пеп и Бајерн!

Бајерн из Минхена би, скоро да нема дилеме, освојио и МЛС лигу али са селекцијом најбољих играча тог такмичења јутрос није могао да се носи.

Фудбал 07.08.2014 | 11:45
Обрукали се Пеп и Бајерн!

Лендон Донован био је човек одлуке а Тим северноамеричких звезда савладао је звезде европског фудбала које води Пеп Гвардиола са 2:1.

Звезде Мејџор сокер лиге савладале су пред 22.000 гледалаца на Провиденс Парку у Портланду прваке Немачке, фудбалере Бајерна из Минхена, а након меча тренер Бавараца Пеп Гвардиола одбио је да пружи руку колеги Калебу Потеру.

Чак седморица играча који су пре непуних месец дана освојили титулу првака света у Бразилу нашла су се у протоколу али и на клупи. Тек у последњих десетак минута на терену су се нашли Лам, Геце, Швајнштајгер и Милер.

У тиму МЛС звезда нашло се неколико учесника Светског првенства а највеће звезде стартне поставе били су Анри, Кејхил и Демпси.

Већ после седам минута игре Бајерн је повео, стрлеац је био Роберт Левандовски, највеће појачање Бавараца током овог лета.

До полувремена је остало 0:1 али је први стрелац МЛС, Бредли Рајт-Филипс успео да изједначи резултат после пет минута игре у наставку.

У 70. минуту је највећа звезда фудбала у Сједињеним Државама свих времена, ветеран Лендон Донован, успела да савлада Мануела Нојера за преокрет и 2:1.

Бајерн је могао до изједначења али је Бил Хамид сачувао мрежу 12 минута пре краја после покушаја Хуана Берната.

Звезде МЛС славиле су резултатом 2:1 а та екипа, која је јутрос одиграла свој 10. меч са тимовима из Европе, има укупно шест победа, над Фуламом, Челсијем, два пута, Селтиком, Вест Хемом и Бајерном, губила је од Манчестер Јунајтеда, два пута, и од Роме.

Поразом у Портланду Бајерн је завршио кратку турнеју по Сједињеним Државама, прву у последњих десет година, у првој утакмици побеђен је Чивас из Гвадалахаре, 1:0.

Све звезде МЛС - Бајерн 2:1
Рајт-Филипс 51, Донован 70 - Левандовски 8

Све звезде МЛС: Римандо (од 46. Хамид) - Једлин (од 46. Френклин), Колин (од 46. Босвел), Беслер (од 46. Еду), Паркхарст - Зуси (од 46. Валри), Бредли (од 46. Џонсон), Кејхил (од 46. Алонсо), Анри (од 46. Донован, од 71. Двајер) - Мартинс (од 46. Торес), Демпси (од 46. Рајт-Филипс)

Бајерн Минхен: Штарке (од 62. Нојер) - Рафиња, Мартинес, Алаба (од 86. Робен) - Хојбјерг (од 71. Боатенг), Роде (од 80. Лам), Гаудино (од 62. Данте), Бернат (од 80. Контенто) - Шаћири (од 80. Геце), Писаро (од 37. Грин, од 80. Швајнштајгер) - Левандовски (од 80. Милер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Баварац

07.08.2014 09:54

Цуј Гаудино играо за Баyерн. Па супер су просли :Д

ОДГОВОРИТЕ