Obrukali se Pep i Bajern!

Bajern iz Minhena bi, skoro da nema dileme, osvojio i MLS ligu ali sa selekcijom najboljih igrača tog takmičenja jutros nije mogao da se nosi.

Fudbal 07.08.2014 | 11:45
Obrukali se Pep i Bajern!

Lendon Donovan bio je čovek odluke a Tim severnoameričkih zvezda savladao je zvezde evropskog fudbala koje vodi Pep Gvardiola sa 2:1.

Zvezde Mejdžor soker lige savladale su pred 22.000 gledalaca na Providens Parku u Portlandu prvake Nemačke, fudbalere Bajerna iz Minhena, a nakon meča trener Bavaraca Pep Gvardiola odbio je da pruži ruku kolegi Kalebu Poteru.

Čak sedmorica igrača koji su pre nepunih mesec dana osvojili titulu prvaka sveta u Brazilu našla su se u protokolu ali i na klupi. Tek u poslednjih desetak minuta na terenu su se našli Lam, Gece, Švajnštajger i Miler.

U timu MLS zvezda našlo se nekoliko učesnika Svetskog prvenstva a najveće zvezde startne postave bili su Anri, Kejhil i Dempsi.

Već posle sedam minuta igre Bajern je poveo, strleac je bio Robert Levandovski, najveće pojačanje Bavaraca tokom ovog leta.

Do poluvremena je ostalo 0:1 ali je prvi strelac MLS, Bredli Rajt-Filips uspeo da izjednači rezultat posle pet minuta igre u nastavku.

U 70. minutu je najveća zvezda fudbala u Sjedinjenim Državama svih vremena, veteran Lendon Donovan, uspela da savlada Manuela Nojera za preokret i 2:1.

Bajern je mogao do izjednačenja ali je Bil Hamid sačuvao mrežu 12 minuta pre kraja posle pokušaja Huana Bernata.

Zvezde MLS slavile su rezultatom 2:1 a ta ekipa, koja je jutros odigrala svoj 10. meč sa timovima iz Evrope, ima ukupno šest pobeda, nad Fulamom, Čelsijem, dva puta, Seltikom, Vest Hemom i Bajernom, gubila je od Mančester Junajteda, dva puta, i od Rome.

Porazom u Portlandu Bajern je završio kratku turneju po Sjedinjenim Državama, prvu u poslednjih deset godina, u prvoj utakmici pobeđen je Čivas iz Gvadalahare, 1:0.

Sve zvezde MLS - Bajern 2:1
Rajt-Filips 51, Donovan 70 - Levandovski 8

Sve zvezde MLS: Rimando (od 46. Hamid) - Jedlin (od 46. Frenklin), Kolin (od 46. Bosvel), Besler (od 46. Edu), Parkharst - Zusi (od 46. Valri), Bredli (od 46. Džonson), Kejhil (od 46. Alonso), Anri (od 46. Donovan, od 71. Dvajer) - Martins (od 46. Tores), Dempsi (od 46. Rajt-Filips)

Bajern Minhen: Štarke (od 62. Nojer) - Rafinja, Martines, Alaba (od 86. Roben) - Hojbjerg (od 71. Boateng), Rode (od 80. Lam), Gaudino (od 62. Dante), Bernat (od 80. Kontento) - Šaćiri (od 80. Gece), Pisaro (od 37. Grin, od 80. Švajnštajger) - Levandovski (od 80. Miler)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bavarac

07.08.2014 09:54

Cuj Gaudino igrao za Bayern. Pa super su prosli :D

ODGOVORITE