Борусија и Бајерн у жестоком рату!

Милионере изнервирало то што Румениге "свака три дана" прича о Ројсу.

Фудбал 07.08.2014 | 08:15
Борусија и Бајерн у жестоком рату!

Бајерн из Минхена и Борусија Дортмунд настављају медијски рат који траје месецима уназад, а најновији камен спотицања је уговор понајбољег фудбалера Милионера Марка Ројса.

Први оперативац баварског гиганта Карл-Ханц Румениге недавно је прокоментарисао детаље из уговора Ројса са Борусијом, што је наишло на реакцију колеге из Борусије, Ханса Јоакима Вацкеа. Румениге је изјавио да Ројсова излазна клаузула у уговору овог лета износи 35, а следећег 25 милиона евра.

"Морам да нагласим да нам смета то што се Румениге свака три дана кроз медије бави интерним стварима нашег клуба. Свима је јасно какве су његове намере. Претпостављамо да је свестан да тиме додатно нарушава однос Борусије и Бајерна", наводи се у Вацкеовом саопштењу на сајту Борусије.

Румениге је пре неколико дана такође рекао да "сумња да ће Дортмунд успети да задржи Ројса, јер је у питању фудбалер за кога је заинтересовано неколико богатих клубова из целе Европе". Као по обичају, кокретно није желео да одговори да ли је и минхенски међу њима.

Бајерн је у лето 2013. године из Борусије довео Марија Гецеа, а на крају прошле сезоне из истог клуба је ангажовао и Роберта Левандовског.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

баварац

07.08.2014 06:33

Па и Реусса цемо купити, то је ионако ситница.

ОДГОВОРИТЕ