Borusija i Bajern u žestokom ratu!

Milionere iznerviralo to što Rumenige "svaka tri dana" priča o Rojsu.

Fudbal 07.08.2014 | 08:15
Borusija i Bajern u žestokom ratu!

Bajern iz Minhena i Borusija Dortmund nastavljaju medijski rat koji traje mesecima unazad, a najnoviji kamen spoticanja je ugovor ponajboljeg fudbalera Milionera Marka Rojsa.

Prvi operativac bavarskog giganta Karl-Hanc Rumenige nedavno je prokomentarisao detalje iz ugovora Rojsa sa Borusijom, što je naišlo na reakciju kolege iz Borusije, Hansa Joakima Vackea. Rumenige je izjavio da Rojsova izlazna klauzula u ugovoru ovog leta iznosi 35, a sledećeg 25 miliona evra.

"Moram da naglasim da nam smeta to što se Rumenige svaka tri dana kroz medije bavi internim stvarima našeg kluba. Svima je jasno kakve su njegove namere. Pretpostavljamo da je svestan da time dodatno narušava odnos Borusije i Bajerna", navodi se u Vackeovom saopštenju na sajtu Borusije.

Rumenige je pre nekoliko dana takođe rekao da "sumnja da će Dortmund uspeti da zadrži Rojsa, jer je u pitanju fudbaler za koga je zainteresovano nekoliko bogatih klubova iz cele Evrope". Kao po običaju, kokretno nije želeo da odgovori da li je i minhenski među njima.

Bajern je u leto 2013. godine iz Borusije doveo Marija Gecea, a na kraju prošle sezone iz istog kluba je angažovao i Roberta Levandovskog.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bavarac

07.08.2014 06:33

Pa i Reussa cemo kupiti, to je ionako sitnica.

ODGOVORITE