Жезус: Јесам Жезус, али нисам чудотворац!

“Не постоји тим на свету који је изгубио осам играча и који ће у року од четири недеље да направи чудо", рекао је Жезус.

Фудбал 06.08.2014 | 23:30
Жезус: Јесам Жезус, али нисам чудотворац!

Бенфика је на два меча у Емирејтс купу примила чак осам комада!? Није ни чудо ако се узме у обзир да је португалски шампион у актуелном прелазном року остао без Лазара Марковића (Ливерпул), Езекијела Гараја (Зенит), Јана Облака (Атлетико Мадрид), Андреа Гомеса (Валенсија)…

Управо то и апострофира тренер Жорж Жезус.
“Не постоји тим на свету који је изгубио осам играча и који ће у року од четири недеље да направи чудо. Ја јесам Жезус (Јесус, Исус, прим. аут), али Бенфики је потребно време. Упркос томе што су неки играчи остали, новајлијама је тешко да се адаптирају на нову средину. Они још нису схватили који су захтеви екипе. Радили су под екстремно тешким режимом тренинга и то их је спречило да покажу пун потенцијал”, објашњава тренер Бенфике.

Бенфика је нанизала доста пораза у припремном периоду.
“Наравно да је боље да побеђујеш, него да губиш, али у тим утакмицама можемо да ризикујемо и да експериментишемо. Зато и мислим да су претходне четири утакмице биле важне да донесемо неке одлуке у циљу побољшања игре”, додао је Жезус.

Бенфика отвара сезону у недељу против Рио Авеа у Суперкупу.

Коментари / 0

Оставите коментар