Препродаја картица биће санкционисана!

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске упозорило је данас грађане да препродаја платних картица по ваучер моделу Фонда солидарности за обнову Српске представља злоупотребу и да ће такви случајеви бити процесуирани и санкционисани у складу са законом.

Република Српска 05.08.2014 | 15:01
Препродаја картица биће санкционисана!

"С обзиром на то да је платна картица намијењена грађанима који су у катастрофалним поплавама претрпјели штету у домаћинствима и гласи на име корисника, те да је и приликом плаћања картицом неопходан његов лични потпис, није могуће да је користи било које друго лице", саопштено је из МУП-а Српске.

Министарство је позвало грађане да сваку злоупотребу платних картица пријаве најближој полицијској станици или телефонским позивом на број 122.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Инспектор

05.08.2014 15:49

У којем закону пише да се лична имовина не може продати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бони и Клајд

05.08.2014 16:22

Ушла им је вода у уши. Умјесто да оставе те људе на миру они их зафркавају својим глупавим забранама. Нико ко не може продати ваучере неће гласати за Бони и Клајд. Кад Бони и Клајд ово довде прочитају, одмах ће им пасти на памет да "дозволе" продају. Медјутим сад кад наставе да читају, схватиће да ће их јавно мијење опет оптужити да су све то урадили због тајкуна. Ех, како год окрену надрљали су. Народ их више неће. Маневри не помажу. То је тако, кад годинама сијеш маглу, и кад се упетљаш к'о пиле у кучине, једног дана, нема ти излаза...

ОДГОВОРИТЕ