Preprodaja kartica biće sankcionisana!

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske upozorilo je danas građane da preprodaja platnih kartica po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Srpske predstavlja zloupotrebu i da će takvi slučajevi biti procesuirani i sankcionisani u skladu sa zakonom.

Republika Srpska 05.08.2014 | 15:01
Preprodaja kartica biće sankcionisana!

"S obzirom na to da je platna kartica namijenjena građanima koji su u katastrofalnim poplavama pretrpjeli štetu u domaćinstvima i glasi na ime korisnika, te da je i prilikom plaćanja karticom neophodan njegov lični potpis, nije moguće da je koristi bilo koje drugo lice", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Ministarstvo je pozvalo građane da svaku zloupotrebu platnih kartica prijave najbližoj policijskoj stanici ili telefonskim pozivom na broj 122.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Inspektor

05.08.2014 15:49

U kojem zakonu piše da se lična imovina ne može prodati?

ODGOVORITE
Name

Boni i Klajd

05.08.2014 16:22

Ušla im je voda u uši. Umjesto da ostave te ljude na miru oni ih zafrkavaju svojim glupavim zabranama. Niko ko ne može prodati vaučere neće glasati za Boni i Klajd. Kad Boni i Klajd ovo dovde pročitaju, odmah će im pasti na pamet da "dozvole" prodaju. Medjutim sad kad nastave da čitaju, shvatiće da će ih javno mijenje opet optužiti da su sve to uradili zbog tajkuna. Eh, kako god okrenu nadrljali su. Narod ih više neće. Manevri ne pomažu. To je tako, kad godinama siješ maglu, i kad se upetljaš k'o pile u kučine, jednog dana, nema ti izlaza...

ODGOVORITE