'Краљеви' за краљевску игру!

Реал Мадрид по повратку са турнеје по САД тренира у комплетном саставу.

Фудбал 05.08.2014 | 15:00
'Краљеви' за краљевску игру!

Навас - Арбелоа, Пепе, Рамос, Марсело - Модрић, Крос - Роналдо, Родригез, Бејл - Бензема.
Нема дилеме, Реал Мадрид ће наредне сезоне бити још квалитетнији него претходне, у којој је освојио Лигу шампиона, али не и Примеру.

Карло Анћелоти од уторка има на располагању комплетну екипу, након што су се учесници "Купа шампиона" вратили из САД у Мадрид и прикључили играчима који су због дужег наступа на Мундијалу у Бразилу имали дужи одмор и потом радили по посебном програму.

Тако су се први пут срели и заједно фотографисали Кристијано Роналдо и Хаме Родригез - најбољи фудбалер света за прошлу годину у избору ФИФА, односно први стрелац Светског првенства, са шест погодака у дресу Колумбије.

Нажалост навијача Реала, долазак Родригеза из Монака за готово 90 милиона евра условиће одлазак сјајног Анхела ди Марије, који је одбио последњи Анћелотијев позив да остане на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Ди Марија одавно има договор са Пари сен Жерменом, мада се Монако у последњем тренутку укључио у трку и покушава да искористи одређене проблеме на релацији управа ПСЖ и Реала...

Могуће је и да оде Сами Кедира, чије место ће заузети млађи и креативнији Тони Крос, кога Ђозеп Гвардиола није адекватно користио у Бајерну.

"Имам јачу екипу него прошле године и веома сам срећан", кратко је поручио Карло Анћелоти.

Како и не би био срећан са оваквим фудбалерима...

Прилику за освајање првог трофеја у новој сезони "краљеви" ће имати 12. августа, када ће у Кардифу играти против Севиље за Суперкуп Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар