'Kraljevi' za kraljevsku igru!

Real Madrid po povratku sa turneje po SAD trenira u kompletnom sastavu.

Fudbal 05.08.2014 | 15:00
'Kraljevi' za kraljevsku igru!

Navas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marselo - Modrić, Kros - Ronaldo, Rodrigez, Bejl - Benzema.
Nema dileme, Real Madrid će naredne sezone biti još kvalitetniji nego prethodne, u kojoj je osvojio Ligu šampiona, ali ne i Primeru.

Karlo Anćeloti od utorka ima na raspolaganju kompletnu ekipu, nakon što su se učesnici "Kupa šampiona" vratili iz SAD u Madrid i priključili igračima koji su zbog dužeg nastupa na Mundijalu u Brazilu imali duži odmor i potom radili po posebnom programu.

Tako su se prvi put sreli i zajedno fotografisali Kristijano Ronaldo i Hame Rodrigez - najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu u izboru FIFA, odnosno prvi strelac Svetskog prvenstva, sa šest pogodaka u dresu Kolumbije.

Nažalost navijača Reala, dolazak Rodrigeza iz Monaka za gotovo 90 miliona evra usloviće odlazak sjajnog Anhela di Marije, koji je odbio poslednji Anćelotijev poziv da ostane na stadionu Santjago Bernabeu.

Di Marija odavno ima dogovor sa Pari sen Žermenom, mada se Monako u poslednjem trenutku uključio u trku i pokušava da iskoristi određene probleme na relaciji uprava PSŽ i Reala...

Moguće je i da ode Sami Kedira, čije mesto će zauzeti mlađi i kreativniji Toni Kros, koga Đozep Gvardiola nije adekvatno koristio u Bajernu.

"Imam jaču ekipu nego prošle godine i veoma sam srećan", kratko je poručio Karlo Anćeloti.

Kako i ne bi bio srećan sa ovakvim fudbalerima...

Priliku za osvajanje prvog trofeja u novoj sezoni "kraljevi" će imati 12. avgusta, kada će u Kardifu igrati protiv Sevilje za Superkup Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar