Навијачи носе Партизан до побједе

Према информацијама из Хумске 1, до понедељка поподне продато је око 14.000 улазница за реванш сусрет са Лудогорецом.

Фудбал 05.08.2014 | 14:45
Навијачи носе Партизан до побједе

Треће коло квалификација за Лигу шампиона претходних година је најчешће било кобно за фудбалере Партизана.
Ту фазу такмичења пребродили су само у сезони 2010/11, када су елиминисали Хелсинки, а онда у плеј-оф рунди и Андерлехт, чиме су се по други пут у историји домогли групне фазе Лиге шампиона.

Иначе је почетак августа било доба године "резервисано" за разочарања, пошто су црно-бели губили од Апоела 2009, од Генка 2011, од АЕЛ-а 2012. и летос од Лудогореца.

Жреб им је ове године дао прилику да се реванширају прваку Бугарске и за сада је тим Марка Николића на добром путу да то уради.

За разлику од 2013, када је у Разграду поражен са 2:1, сада је Партизан извукао реми без голова, тако да у реваншу мора бити опрезан, али истовремено без психолошког оптерећења да мора да јури предност противника.

Већ је извесно да ће Саша Илић и другови имати велику подршку са трибина у среду од 20.45, пошто је до понедељка поподне продато око 14.000 улазница, по цени од 600 (Југ и Север), односно 1.200 и 1.500 динара, за бочне или централне делове Истока и Запада.

С обзиром на то да се за европске утакмице обично не пушта у продају цео капацитет (32.710), то значи да је већ "отишла" половина карата и да је реално да навијачи у преостала два дана покупују остатак.

Партизан би евентуалном победом над Лудогорецом осигурао наступ у групној фази Лиге Европе, па у плеј-офу Лиге шампиона апсолутно не би имао шта да изгуби. Играо би 180 минута за улазак у друштво Реала, Бајерна, Барселоне и других континенталних великана, иако прошле сезоне није био првак државе!

Била би то "филмска" прича, не баш у рангу данског освајања Европског првенства 1992. године (због санкција Југославији и забране наступа), али ту негде...

Коментари / 0

Оставите коментар