Формирана коалиција "Борци за нову политику"

Представници Странке социјалне сигурности српских бораца, Српске алтернативе, Савеза за нову политику и Српске напредне странке-изворна потписали су данас у Бањалуци Платформу за заједничко дјеловање на  предстојећим октобарским изборима, чиме је формирана коалиција “Борци за нову политику”.

Република Српска 04.08.2014 | 21:28
Формирана коалиција "Борци за нову политику"

Не желимо само промјену власти, него желимо истинску промјену начина на који се води политика у Српској.  Будућа власт треба јасно дефинисати приоритете, смањити скупу администрацију и више средстава прикупити од одузимања нелегално стечене имовине.

Треба обезбједити минимум примања од који се може преживјети, а не симболичне суме, сагласници су потписници  платформе. Коалиција жели и већу транспарентност. Коалиција ће имати своју листу кандидата за Народну скупштину Републике Српске на предстојећим изборима, док ће се подржати кандидати Савеза за промјене за појединачне функције.

Накнадно ће се, како каже Глигорић,  коалиција опредјелити да ли ће подржати листа кандидата СДС и њихових коалиционих партнера или листа кандидата НДП и ПДП за Парламент БиХ.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добој

05.08.2014 07:16

Оде опозиција на три дијела, прво Хаџи Митровић сад и ови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја па ја

05.08.2014 07:26

Дијелите се Срби сто висе то вам је у генима. Политицки заглупљен народ мозете возати до миле воље. Јадни и цемерни смо сви од реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.08.2014 08:54

Занимљива ми је странка социјалне сигурности српских бораца наравно ако не буде Ћургуз предсједник. Могло би се гласати за њу. За ове остале човјек једино може бити сигуран за кога неће гласти. Убједљиво први на овом списку је банда из СНСД-а. У сваком случају једини коме бих дао пуну подршку је Огњен Тадић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

05.08.2014 17:10

АКО НИСТЕ ЗНАЛИ ТО ЈЕ ПРАВИ ТРЕЋИ БЛОК ,А НЕ ОНАЈ ШУПЉИКАВИ ШАТРО МАРКА ПАВИЋА СВЕ ГЛАСОВЕ КОЈЕ ДОБИЈУ ИДУ ИСКЉУЧИВО СДС-У И ОГЊЕНУ ТАДИЋУ ,ПРОЦИЈЕЊУЈЕ СЕ ДА БИ ОВАЈ ТРЕЋИ БЛОК МОГАО УЗЕТИ,ДВАДЕСЕТАК ХИЉАДА ГЛАСОВА ,А КОЈИ БИ ИШЛИ ДИРЕКТНО НА ШТЕТУ ПАВИЋУ ,ЗАТО ПОЗДРАВ БОРЦИМА И ПУНО СРЕЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ