Formirana koalicija "Borci za novu politiku"

Predstavnici Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca, Srpske alternative, Saveza za novu politiku i Srpske napredne stranke-izvorna potpisali su danas u Banjaluci Platformu za zajedničko djelovanje na  predstojećim oktobarskim izborima, čime je formirana koalicija “Borci za novu politiku”.

Republika Srpska 04.08.2014 | 21:28
Formirana koalicija "Borci za novu politiku"

Ne želimo samo promjenu vlasti, nego želimo istinsku promjenu načina na koji se vodi politika u Srpskoj.  Buduća vlast treba jasno definisati prioritete, smanjiti skupu administraciju i više sredstava prikupiti od oduzimanja nelegalno stečene imovine.

Treba obezbjediti minimum primanja od koji se može preživjeti, a ne simbolične sume, saglasnici su potpisnici  platforme. Koalicija želi i veću transparentnost. Koalicija će imati svoju listu kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske na predstojećim izborima, dok će se podržati kandidati Saveza za promjene za pojedinačne funkcije.

Naknadno će se, kako kaže Gligorić,  koalicija opredjeliti da li će podržati lista kandidata SDS i njihovih koalicionih partnera ili lista kandidata NDP i PDP za Parlament BiH.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Добој

05.08.2014 07:16

Оде опозиција на три дијела, прво Хаџи Митровић сад и ови.

ODGOVORITE
Name

Ja pa ja

05.08.2014 07:26

Dijelite se Srbi sto vise to vam je u genima. Politicki zaglupljen narod mozete vozati do mile volje. Jadni i cemerni smo svi od reda.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.08.2014 08:54

Zanimljiva mi je stranka socijalne sigurnosti srpskih boraca naravno ako ne bude Ćurguz predsjednik. Moglo bi se glasati za nju. Za ove ostale čovjek jedino može biti siguran za koga neće glasti. Ubjedljivo prvi na ovom spisku je banda iz SNSD-a. U svakom slučaju jedini kome bih dao punu podršku je Ognjen Tadić

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

05.08.2014 17:10

AKO NISTE ZNALI TO JE PRAVI TREĆI BLOK ,A NE ONAJ ŠUPLJIKAVI ŠATRO MARKA PAVIĆA SVE GLASOVE KOJE DOBIJU IDU ISKLJUČIVO SDS-U I OGNJENU TADIĆU ,PROCIJENJUJE SE DA BI OVAJ TREĆI BLOK MOGAO UZETI,DVADESETAK HILJADA GLASOVA ,A KOJI BI IŠLI DIREKTNO NA ŠTETU PAVIĆU ,ZATO POZDRAV BORCIMA I PUNO SREĆE.

ODGOVORITE