Пет ствари које нисте знали о Цеци

Толико година је на естради, толико објављених текстова о њој, а ми вам доносимо пет најзанимљивијих ствари о Светлани Цеци Ражнатовић.

Забава 03.08.2014 | 15:33
Пет ствари које нисте знали о Цеци

Да ли сте знали да је на Цецу бачена црна магија?

Становници села Житорађе живели су у убеђењу да је на Светлану Цецу Ражнатовић бачена црна магија. Како је одавно испричала једна певачицина комшиница, сваке године, то јест сваке зиме неко из породице Величковић умре. Фолк дива ово никада није коментарисала, али као што знате, бапске приче није да нису увек истините.

Као и свака жена, не пропушта турске серије

У једном интервјуу, Светлана Ражнатовић је одговарала на питања читалаца, а једно од њих је било и да ли прати турске серије. Цеца је искрено одговрила: - Пратим Сулејамана Величанственог и Изгубљену част. Езела сам давно огледала.

Париз, град из снова

Иако данас важи за једну од највећих патриота на естради, Цеца је давне 1990. године изјавила да је њен град из снова Париз и да би тамо волела да живи. Међутим, од тада се ситуација умногоме променила. Фолк дива увек истиче како највише воли Београд и земљу Србију. Иначе, први крај у коме је Цеца живела након доласка у Бели град јесте Баново брдо.

Ненормална зарада и у "оно време"

Данас је никада нећете чути да прича о хонорару, нити да истиче било шта материјално. Међутим, једном давно Светлана је признала да има ненормално велике хонраре. У време када су њени родитељи, па и већина Срба, имали плату до 25 марака, Цеца је за викенд зарађивала 7.000 марака.

Светлана Цеца Ражнатовић није увек пазила шта прича

О њој су многи причали лажи, називали је убицом, лоповом, али Цеца никада није путем медија одговарала на такве прозивке. Али са 17, 18 година, тада девојчурак, није имала длаке на језику, па је једну колегиницу назвала гуском. Када ју је новинар тадашње "Тв Ревије", питао да прокоментарише изјаву оперске певачице, да Цеца пева с**ама, она јој је поручила следеће:
- Никад у животу нисам певала сисама: та оперска дива мора знати да су за певање потребне гласне жице, а не сисе. Баш бих волела да упознам ту гуску.

Светлана Цеца Ражнатовић је временом научила много тога и много се променила. Деведесетих година имала је жељу да запева заједно са сестром Лидијом и са њом да пропутује свет. Старији новинари су је окарактерисали као девојчицу без длаке на језику. Никада није волела да прича о приватном животу, па је чак и за свог првог момка, познатог фудбалера тврдила да није у вези са њим, док је он јавно говорио о њиховој вези. Њен коментар на целу причу је – Ма он се шали.

Цеца је данас наша најуспешнија певачица, али и најуспешније крије свој приватан живот а однос са публиком гради искључиво песмама.


Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Јулио

03.08.2014 14:05

Сељанцица,ко да је из демасоваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обожавалац ражња

03.08.2014 14:41

Нисте написали образовање,Цеца је завршила средњу пољопривредну школу а ужа јој је специјалност вештачко осемењавање крмача,да да,можда нисте знали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦХ

03.08.2014 14:41

Заборавили сте да је пре Аркана волела Есу Самардзића где је и певала у Ст. Галену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рада

03.08.2014 15:54

Коментарисите ста хоцете али је Цеца Цеца. Сви смо вристали плакали уз њене песме а сада је сељанцица како је анзивате у коментарима. Цеца је легенда била и остала то је мој идол, љубим је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

малена

03.08.2014 21:17

Зашто сте љубоморни и завидни Цеци на успјеху, ипак је она дама и вјешто чува своју приватност а нема ни скандала везаних за њено име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

05.08.2014 13:40

ЗНАЦИ ОНА И ДОДИК СУ ЗАВРСИЛИ ИСТУ СРЕДЊУ СКОЛУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

06.08.2014 09:18

Није тацно да је Цеца и Додик заврсили исту сколу.Цеца је заврсила пољопривредно техницку а Додик је заврсио месарски занат и купио за паре факултет.

ОДГОВОРИТЕ