Pet stvari koje niste znali o Ceci

Toliko godina je na estradi, toliko objavljenih tekstova o njoj, a mi vam donosimo pet najzanimljivijih stvari o Svetlani Ceci Ražnatović.

Zabava 03.08.2014 | 15:33
Pet stvari koje niste znali o Ceci

Da li ste znali da je na Cecu bačena crna magija?

Stanovnici sela Žitorađe živeli su u ubeđenju da je na Svetlanu Cecu Ražnatović bačena crna magija. Kako je odavno ispričala jedna pevačicina komšinica, svake godine, to jest svake zime neko iz porodice Veličković umre. Folk diva ovo nikada nije komentarisala, ali kao što znate, bapske priče nije da nisu uvek istinite.

Kao i svaka žena, ne propušta turske serije

U jednom intervjuu, Svetlana Ražnatović je odgovarala na pitanja čitalaca, a jedno od njih je bilo i da li prati turske serije. Ceca je iskreno odgovrila: - Pratim Sulejamana Veličanstvenog i Izgubljenu čast. Ezela sam davno ogledala.

Pariz, grad iz snova

Iako danas važi za jednu od najvećih patriota na estradi, Ceca je davne 1990. godine izjavila da je njen grad iz snova Pariz i da bi tamo volela da živi. Međutim, od tada se situacija umnogome promenila. Folk diva uvek ističe kako najviše voli Beograd i zemlju Srbiju. Inače, prvi kraj u kome je Ceca živela nakon dolaska u Beli grad jeste Banovo brdo.

Nenormalna zarada i u "ono vreme"

Danas je nikada nećete čuti da priča o honoraru, niti da ističe bilo šta materijalno. Međutim, jednom davno Svetlana je priznala da ima nenormalno velike honrare. U vreme kada su njeni roditelji, pa i većina Srba, imali platu do 25 maraka, Ceca je za vikend zarađivala 7.000 maraka.

Svetlana Ceca Ražnatović nije uvek pazila šta priča

O njoj su mnogi pričali laži, nazivali je ubicom, lopovom, ali Ceca nikada nije putem medija odgovarala na takve prozivke. Ali sa 17, 18 godina, tada devojčurak, nije imala dlake na jeziku, pa je jednu koleginicu nazvala guskom. Kada ju je novinar tadašnje "Tv Revije", pitao da prokomentariše izjavu operske pevačice, da Ceca peva s**ama, ona joj je poručila sledeće:
- Nikad u životu nisam pevala sisama: ta operska diva mora znati da su za pevanje potrebne glasne žice, a ne sise. Baš bih volela da upoznam tu gusku.

Svetlana Ceca Ražnatović je vremenom naučila mnogo toga i mnogo se promenila. Devedesetih godina imala je želju da zapeva zajedno sa sestrom Lidijom i sa njom da proputuje svet. Stariji novinari su je okarakterisali kao devojčicu bez dlake na jeziku. Nikada nije volela da priča o privatnom životu, pa je čak i za svog prvog momka, poznatog fudbalera tvrdila da nije u vezi sa njim, dok je on javno govorio o njihovoj vezi. Njen komentar na celu priču je – Ma on se šali.

Ceca je danas naša najuspešnija pevačica, ali i najuspešnije krije svoj privatan život a odnos sa publikom gradi isključivo pesmama.


Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Julio

03.08.2014 14:05

Seljancica,ko da je iz demasovaca.

ODGOVORITE
Name

Obožavalac ražnja

03.08.2014 14:41

Niste napisali obrazovanje,Ceca je završila srednju poljoprivrednu školu a uža joj je specijalnost veštačko osemenjavanje krmača,da da,možda niste znali.

ODGOVORITE
Name

CH

03.08.2014 14:41

Zaboravili ste da je pre Arkana volela Esu Samardzića gde je i pevala u St. Galenu.

ODGOVORITE
Name

rada

03.08.2014 15:54

Komentarisite sta hocete ali je Ceca Ceca. Svi smo vristali plakali uz njene pesme a sada je seljancica kako je anzivate u komentarima. Ceca je legenda bila i ostala to je moj idol, ljubim je.

ODGOVORITE
Name

malena

03.08.2014 21:17

Zašto ste ljubomorni i zavidni Ceci na uspjehu, ipak je ona dama i vješto čuva svoju privatnost a nema ni skandala vezanih za njeno ime.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

05.08.2014 13:40

ZNACI ONA I DODIK SU ZAVRSILI ISTU SREDNJU SKOLU

ODGOVORITE
Name

Sale

06.08.2014 09:18

Nije tacno da je Ceca i Dodik zavrsili istu skolu.Ceca je zavrsila poljoprivredno tehnicku a Dodik je zavrsio mesarski zanat i kupio za pare fakultet.

ODGOVORITE