Дедић похвално о Звезди! Долази ли?

„Увек при избору клуба желим да то буде екипа са сјајним навијачима, да имам с ким да прославим погодак“, каже репрезентативац Словеније који се помиње као потенцијално појачање црвено-белих.

Фудбал 03.08.2014 | 16:15
Дедић похвално о Звезди! Долази ли?

Хоће Црвена звезда Златка Дедића, а рекло би се да хоће и репрезентативац Словеније на Маракану! Иако после разлаза са Динамом из Дрездена нема клуб, а проблем наводном ангажману у Љутице Богдана представљале би финансије, искусни шпиц је одушевљен свим информацијама које има о српском прваку.

Посебно о навијачима, па тврди да је током каријере увек бирао тим са верним присталицама.
„Говоримо о великом клубу. Знам како се у Србији доживљава Звезда, шта за навијаче значи победа, гол. Знам колико људи у Словенији навија за црвено-беле. Нису ми биле потребне информације од Печника, Савића или Стојановића, иако су ми они много причали, знам врло добро шта је тај клуб. Институција на Балкану, а и шире“, рекао је Дедић у разговору за Курир.

На опаску да је публика и у Дрезедену бучна, да су такве и Делије, Дедић узвраћа следећом констатацијом која расплаљује машту присталица црвено-белих.
„То је оно што ме „пали“. Зато увек при избору клуба желим да то буде екипа са сјајним навијачима. Та експлозија после гола... Да имам с ким да одем и прославим погодак. То је то“.

Кад је реч о ангажману, ипак, Дедић је уздржан.
„Имам људе који раде за мене, они добро знају шта желим. Када буду то имали, обавестиће ме. Ништа више од тога не знам. Радије не бих ништа говорио о томе јер нисмо отишли толико далеко. Знаће се кад буде конкретно“, додао је некадашњи интернационалац у Италији који је последњих пет година провео у Немачкој, у дресовима Бохума и Динама из Дрездена.

Коментари / 0

Оставите коментар