Dedić pohvalno o Zvezdi! Dolazi li?

„Uvek pri izboru kluba želim da to bude ekipa sa sjajnim navijačima, da imam s kim da proslavim pogodak“, kaže reprezentativac Slovenije koji se pominje kao potencijalno pojačanje crveno-belih.

Fudbal 03.08.2014 | 16:15
Dedić pohvalno o Zvezdi! Dolazi li?

Hoće Crvena zvezda Zlatka Dedića, a reklo bi se da hoće i reprezentativac Slovenije na Marakanu! Iako posle razlaza sa Dinamom iz Drezdena nema klub, a problem navodnom angažmanu u Ljutice Bogdana predstavljale bi finansije, iskusni špic je oduševljen svim informacijama koje ima o srpskom prvaku.

Posebno o navijačima, pa tvrdi da je tokom karijere uvek birao tim sa vernim pristalicama.
„Govorimo o velikom klubu. Znam kako se u Srbiji doživljava Zvezda, šta za navijače znači pobeda, gol. Znam koliko ljudi u Sloveniji navija za crveno-bele. Nisu mi bile potrebne informacije od Pečnika, Savića ili Stojanovića, iako su mi oni mnogo pričali, znam vrlo dobro šta je taj klub. Institucija na Balkanu, a i šire“, rekao je Dedić u razgovoru za Kurir.

Na opasku da je publika i u Drezedenu bučna, da su takve i Delije, Dedić uzvraća sledećom konstatacijom koja rasplaljuje maštu pristalica crveno-belih.
„To je ono što me „pali“. Zato uvek pri izboru kluba želim da to bude ekipa sa sjajnim navijačima. Ta eksplozija posle gola... Da imam s kim da odem i proslavim pogodak. To je to“.

Kad je reč o angažmanu, ipak, Dedić je uzdržan.
„Imam ljude koji rade za mene, oni dobro znaju šta želim. Kada budu to imali, obavestiće me. Ništa više od toga ne znam. Radije ne bih ništa govorio o tome jer nismo otišli toliko daleko. Znaće se kad bude konkretno“, dodao je nekadašnji internacionalac u Italiji koji je poslednjih pet godina proveo u Nemačkoj, u dresovima Bohuma i Dinama iz Drezdena.

Komentari / 0

Ostavite komentar