Здравство је "свето лоповско тројство"

Бањалучки клинички центар је изгубио свој правни статус због неизградње кардиохирургије, која је обећана још прије неколико година, тврде  у СДС–у.

Република Српска 03.08.2014 | 13:57
Здравство је "свето лоповско тројство"

Садашњи назив Универзитетска болница – Клинички центар Бањалука представља политичку акробацију– поручује Ненад Стевандић, СДС–ов народни посланик.

Мишљење пацијената је једнако важно као и свих осталих у здравству, поручује Стевандић, па ће због тога, њихово мишљење које ће износити омбудсман пацијената бити уврштено како би се развијао систем набоље, када, како каже, СДС дође на власт.

Стевандић је најавио и документ о спрјечавању наркоманије, који ће СДС представити у наредних неколико дана. Али ту није крај, па би, ако је судити по обећању СДС–а, Република Српска могла да добије први  санитетски хеликоптер који би се, како каже, Стевандић, поклонио пацијентима, а не политичарима.

У здравству Српске тренутно влада свето лоповско тројство, категоричан је Стевандић, које подразумијева, како каже, лоповлук, некомпетентност и катастрофална законска рјешења.

БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Николас

03.08.2014 11:59

Катастрофа и нико им ниста не мозе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наташа БЛ

03.08.2014 12:03

Хвала богу да је неко проговорио о овом лоповлуку на адекватан начин. Сви само говоре како је то све у реду, па зашто се онда КЦ пререгистровао? Чуј само је назив промјењен, па опет се покушавају сакрити лоповлуци још из доба Шкрбића .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

03.08.2014 12:17

Клинички центар никада није ни био Клинички Центар јер није имао кардиохирургију. Ово је сада само формално признавање тога, тј. враћање имена које је болница требала имати цијело вријеме. Не видим ништа спорно ту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

03.08.2014 12:20

СТЕВАНДИЦУ ОПАМЕТИ СЕ И МАНИ СЕ ОМБУДСМЕНА ПАЦИЈЕНАТА, ЈЕР ОН ЦЕ ДА КОСТА БУДЗЕТ СРПСКЕ НАЈМАЊЕ МИЛИОН КМ, А НИСТА ОН НЕЦЕ ПОМОЦИ НИ ТЕБИ НИТИ ПАЦИЈЕНТИМА - СТА ЈЕ УРАДИЛА ОМБУДСМЕН ЗА ДЈЕЦУ - НИСТА А ПОТРОСИЛА ЈЕ МИЛИОНЕ КМ, А ОНАЈ СТАРИ БХ ХЕЛИКОПТЕР КОЈЕГ ПРОЗВАСЕ МЕДИЦИНСКИ ТИ "УВАЉУЈЕ" ОНАЈ МИЛОРАДОВ БИВСИ ВОЈНИ ПИЛОТ ОКИЉ, КОЈЕГА ЈЕ "ВЕЛИКИ СЕФ" ОТПУСТИО, А КОЈИ ЈЕ ЗАЈЕДНО СА НЕСОМ НОВАКОВИЦЕМ И ДР НИКОЛОМ БОЈИЦЕМ, СУВЛАСНИК ПРИВАТНОГ ХЕЛИКОПТЕРСКОГ СЕРВИСА "ИКАР" КОЈИ ЗА ВЕЛИКЕ НОВЦЕ ОДРЗАВА ДОДИКОВУ ХЕЛИКОПТЕРСКУ ЕРГЕЛУ... Е НЕСО, НЕСО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јатд

03.08.2014 12:23

Свака част Нешо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

03.08.2014 12:27

Могла је и Стевандићева странка док је била на власти направити кардиохирургију, па сада не бисмо били у проблему. Али није, наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад им је шеф смрад

03.08.2014 13:07

Све смо ми то градили од самодоприноса а кумуњаре Милорада Додика све то опљачкали и развалили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

03.08.2014 13:15

Сваки потез СНСД-а је само невјешта акробација којом се желе народу замазати очи. Па шта су урадили корисно и позитивно за народ ајд нек кажу, а све што су урадили је било за њихов џеп без дна. Чуј, толике године се клинички центар звао како се звао и сад то некоме смета из чиста мира. НЕ, не, иза тога се ваља опет нека огромна лоповија. За Стевандића само браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека буде

03.08.2014 13:43

Треба обецања испунити, охрабрити народ истином. Доста је празне прице и пљацке. Добицете власт и имати прилику па радите како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као мали играо сам се у градском парку, ни њега више нема

03.08.2014 14:46

И оваквом човјеку Бањалучани нису указали повјерење кад су били избори за градоначелника него су гласали за оног додиковог, до грла корумпираног гаврановића из СНСДа. Бањалука је данас у говнима до гуше. Општина је дужна скоро 300 милиона марака. Сва су им преудзећа уништена. Машала, бањалучани, већих будалетина од вас у овом дизниленду за будале званом бањалука, нема. Родјени сам бањалучанин али ето изрод, шта ћеш, нису нигдје сви исти. Срамота ме што имам икакве везе с вама драги моји суградјани, стоко недотупна, круво и фукаро, телетино без имало мозга и образа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

03.08.2014 15:03

БРАВО, НИКАДА БОЉА ДЕФИНИЦИЈА - РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ ДИЗНИЛАНД ЗА БУДАЛЕ... БРАВО, БРАВО... А САД ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА УРЕДИМО ОВО ЛИЈЕПО МЈЕСТО, ПОХАПСИМО ОВЕ НАЦРТАНЕ ИГРАЦЕ И ДОКАЗЕМО ДА СМО НОРМАЛНИ И ОДГОВОРНИ ЉУДИ....

ОДГОВОРИТЕ