Zdravstvo je "sveto lopovsko trojstvo"

Banjalučki klinički centar je izgubio svoj pravni status zbog neizgradnje kardiohirurgije, koja je obećana još prije nekoliko godina, tvrde  u SDS–u.

Republika Srpska 03.08.2014 | 13:57
Zdravstvo je "sveto lopovsko trojstvo"

Sadašnji naziv Univerzitetska bolnica – Klinički centar Banjaluka predstavlja političku akrobaciju– poručuje Nenad Stevandić, SDS–ov narodni poslanik.

Mišljenje pacijenata je jednako važno kao i svih ostalih u zdravstvu, poručuje Stevandić, pa će zbog toga, njihovo mišljenje koje će iznositi ombudsman pacijenata biti uvršteno kako bi se razvijao sistem nabolje, kada, kako kaže, SDS dođe na vlast.

Stevandić je najavio i dokument o sprječavanju narkomanije, koji će SDS predstaviti u narednih nekoliko dana. Ali tu nije kraj, pa bi, ako je suditi po obećanju SDS–a, Republika Srpska mogla da dobije prvi  sanitetski helikopter koji bi se, kako kaže, Stevandić, poklonio pacijentima, a ne političarima.

U zdravstvu Srpske trenutno vlada sveto lopovsko trojstvo, kategoričan je Stevandić, koje podrazumijeva, kako kaže, lopovluk, nekompetentnost i katastrofalna zakonska rješenja.

BN TV

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Nikolas

03.08.2014 11:59

Katastrofa i niko im nista ne moze!

ODGOVORITE
Name

Nataša BL

03.08.2014 12:03

Hvala bogu da je neko progovorio o ovom lopovluku na adekvatan način. Svi samo govore kako je to sve u redu, pa zašto se onda KC preregistrovao? Čuj samo je naziv promjenjen, pa opet se pokušavaju sakriti lopovluci još iz doba Škrbića .

ODGOVORITE
Name

Doktor

03.08.2014 12:17

Klinički centar nikada nije ni bio Klinički Centar jer nije imao kardiohirurgiju. Ovo je sada samo formalno priznavanje toga, tj. vraćanje imena koje je bolnica trebala imati cijelo vrijeme. Ne vidim ništa sporno tu.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

03.08.2014 12:20

STEVANDICU OPAMETI SE I MANI SE OMBUDSMENA PACIJENATA, JER ON CE DA KOSTA BUDZET SRPSKE NAJMANJE MILION KM, A NISTA ON NECE POMOCI NI TEBI NITI PACIJENTIMA - STA JE URADILA OMBUDSMEN ZA DJECU - NISTA A POTROSILA JE MILIONE KM, A ONAJ STARI BH HELIKOPTER KOJEG PROZVASE MEDICINSKI TI "UVALJUJE" ONAJ MILORADOV BIVSI VOJNI PILOT OKILJ, KOJEGA JE "VELIKI SEF" OTPUSTIO, A KOJI JE ZAJEDNO SA NESOM NOVAKOVICEM I DR NIKOLOM BOJICEM, SUVLASNIK PRIVATNOG HELIKOPTERSKOG SERVISA "IKAR" KOJI ZA VELIKE NOVCE ODRZAVA DODIKOVU HELIKOPTERSKU ERGELU... E NESO, NESO...

ODGOVORITE
Name

jatd

03.08.2014 12:23

Svaka čast Nešo

ODGOVORITE
Name

Doktor

03.08.2014 12:27

Mogla je i Stevandićeva stranka dok je bila na vlasti napraviti kardiohirurgiju, pa sada ne bismo bili u problemu. Ali nije, naravno.

ODGOVORITE
Name

Kad im je šef smrad

03.08.2014 13:07

Sve smo mi to gradili od samodoprinosa a kumunjare Milorada Dodika sve to opljačkali i razvalili.

ODGOVORITE
Name

Rubin

03.08.2014 13:15

Svaki potez SNSD-a je samo nevješta akrobacija kojom se žele narodu zamazati oči. Pa šta su uradili korisno i pozitivno za narod ajd nek kažu, a sve što su uradili je bilo za njihov džep bez dna. Čuj, tolike godine se klinički centar zvao kako se zvao i sad to nekome smeta iz čista mira. NE, ne, iza toga se valja opet neka ogromna lopovija. Za Stevandića samo bravo!

ODGOVORITE
Name

neka bude

03.08.2014 13:43

Treba obecanja ispuniti, ohrabriti narod istinom. Dosta je prazne price i pljacke. Dobicete vlast i imati priliku pa radite kako treba.

ODGOVORITE
Name

Kao mali igrao sam se u gradskom parku, ni njega više nema

03.08.2014 14:46

I ovakvom čovjeku Banjalučani nisu ukazali povjerenje kad su bili izbori za gradonačelnika nego su glasali za onog dodikovog, do grla korumpiranog gavranovića iz SNSDa. Banjaluka je danas u govnima do guše. Opština je dužna skoro 300 miliona maraka. Sva su im preudzeća uništena. Mašala, banjalučani, većih budaletina od vas u ovom diznilendu za budale zvanom banjaluka, nema. Rodjeni sam banjalučanin ali eto izrod, šta ćeš, nisu nigdje svi isti. Sramota me što imam ikakve veze s vama dragi moji sugradjani, stoko nedotupna, kruvo i fukaro, teletino bez imalo mozga i obraza.

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

03.08.2014 15:03

BRAVO, NIKADA BOLJA DEFINICIJA - REPUBLIKA SRPSKA JE DIZNILAND ZA BUDALE... BRAVO, BRAVO... A SAD JE VRIJEME DA UREDIMO OVO LIJEPO MJESTO, POHAPSIMO OVE NACRTANE IGRACE I DOKAZEMO DA SMO NORMALNI I ODGOVORNI LJUDI....

ODGOVORITE