Видић у Интеру дебитовао голом!

Фудбалери Интера савладали су Рому 2:0 (1:0) у оквиру трећег кола групе А Интернационалног Купа шампиона у САД, уз првенац Немање Видића у дресу 'неразура'.

Фудбал 03.08.2014 | 11:30
Видић у Интеру дебитовао голом!

Некадашњи капитен Манчестер Јунајтеда је одлично скочио у последњим секундама првог дела игре, на центаршут Додоа, и у свом стилу посла лопту иза Скорупског.

Обе екипе имале су неколико прилика да и раније стигну до вођства, али или нападачи нису били довољно прецизни или су голмани били на висини задатка. Коначан резултат поставио је Нагатомо у 70'.

Јапанац је сјајним ударцем потврдио тријумф свог тима. Лопта је, после центаршута са десне стране, прошла кроз казнени простор и стигла до Нагатома – који је шаље под пречку.

Меч на "Линколн Филду" у Филаделфији одиграо је и Здравко Кузмановић, док се с друге стране у нападу нашао Адем Љајић.

Екипа са Ђузепе Меаце је овом победом стигла до шестог бода и прескочила Манчестер Јунајтед на првом месту, док је Рома остала на три освојена бода. Последњи меч групе на програму је од 22.06 у Масачусецу – где 'Ђаволи' играју са Реал Мадридом, који је последњи у групи са само једним бодом, за повратак на прво место и пласман у финале.

Такође, током вечери се играју и мечеви у групи Б. Најпре се од 21 час састају Олимпијакос и Манчестер Сити, док се пола часа после поноћи састају Милан и Ливерпул.

Прво место држи екипа Ливерпула са пет бодова, 'Грађани' имају бод мање, Олимпијакос три, док су росонери без бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар