Vidić u Interu debitovao golom!

Fudbaleri Intera savladali su Romu 2:0 (1:0) u okviru trećeg kola grupe A Internacionalnog Kupa šampiona u SAD, uz prvenac Nemanje Vidića u dresu 'nerazura'.

Fudbal 03.08.2014 | 11:30
Vidić u Interu debitovao golom!

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda je odlično skočio u poslednjim sekundama prvog dela igre, na centaršut Dodoa, i u svom stilu posla loptu iza Skorupskog.

Obe ekipe imale su nekoliko prilika da i ranije stignu do vođstva, ali ili napadači nisu bili dovoljno precizni ili su golmani bili na visini zadatka. Konačan rezultat postavio je Nagatomo u 70'.

Japanac je sjajnim udarcem potvrdio trijumf svog tima. Lopta je, posle centaršuta sa desne strane, prošla kroz kazneni prostor i stigla do Nagatoma – koji je šalje pod prečku.

Meč na "Linkoln Fildu" u Filadelfiji odigrao je i Zdravko Kuzmanović, dok se s druge strane u napadu našao Adem Ljajić.

Ekipa sa Đuzepe Meace je ovom pobedom stigla do šestog boda i preskočila Mančester Junajted na prvom mestu, dok je Roma ostala na tri osvojena boda. Poslednji meč grupe na programu je od 22.06 u Masačusecu – gde 'Đavoli' igraju sa Real Madridom, koji je poslednji u grupi sa samo jednim bodom, za povratak na prvo mesto i plasman u finale.

Takođe, tokom večeri se igraju i mečevi u grupi B. Najpre se od 21 čas sastaju Olimpijakos i Mančester Siti, dok se pola časa posle ponoći sastaju Milan i Liverpul.

Prvo mesto drži ekipa Liverpula sa pet bodova, 'Građani' imaju bod manje, Olimpijakos tri, dok su rosoneri bez bodova.

Komentari / 0

Ostavite komentar