ПСЖ-у Супер куп Француске!

Феноменални шведски нападач са два гола срушио освајача прошлогодишњег Купа Француске – 2:0.

Фудбал 02.08.2014 | 19:00
ПСЖ-у Супер куп Француске!

Златан Ибрахимовић је покорио и Пекинг! Феноменални голгетер постигао је два гола у Суперкупу Француске против Генгана и донео шампиону Француске први трофеј у новој сезони – 2:0 (2:0).

Ибрахимовић је меч одигран у кинеској престоници одлучио већ у уводној фази меча. Први погодак у деветом минуту био је права мајсторија шведског нападача, који је након додавања врло активног Пастореа, са дистанце хирушки прецизно гађао десни угао гола Мамадуа Самасе.

Већ у 20. минуту било је јасно да трофеј иде у Париз. Судија Клемен Трупин мало је олако досудио једанаестерац за ПСЖ због прекршаја над Онгендом, али то није сметало Ибрахимовићу да постигне други погодак и постави коначан резултат овог меча.

Да је питање освајача Суперкупа и дефинитивно решено било је јасно у 32. минуту, када Мустафа Јатабаре није успео да савлада Салватореа Сиригуа из најстроже казне, пошто је италијански голман одлично прочитао ударац камерунског нападача.

Генган у наставку меча готово није успео ни да припрети моћном ривалу, који је држао контролу игре и резултата до краја утакмице и рутински дошао до првог трофеја у овој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар