Ливерпул за Лавеција 18 милиона фунти!

Изасланик Редса отишао у Шпанију по Манкиља и Морена.

Фудбал 02.08.2014 | 18:30
Ливерпул за Лавеција 18 милиона фунти!

Ливерпул потпуно реконструше тим овог лета, а једна од многих мета славног клуба је и нападач Пари Сен Жермена Езекијел Лавеци. Како јавља британски Индепендент ускоро се очекује да Редси пошаљу званичну понуду Парижанима која ће износити 18.000.000 фунти.

Исти извор наводи да је Ливерпулу неочекивано пропао посао око довођења Лоика Ремија, теда би сјајни Аргентинац могао да буде адекватна замена. Такође, има логике у томе што ПСЖ жели да се реши овог фудбалера, пошто би доласком Анхела Ди Марије у навали била превелика гужва. Одласком Лавеција попунио би се и буџет за трансфер крила Реал Мадрида.

Оно што би могло да представља проблем Енглезима јесте чињеница да Аргентинац преферира Италију, земљу у којој играо пре доласка у ПСЖ, а за њега су још заинтересовани Јувентус и Милан.

Ливерпул ради на више фронтова овог лета, па је тако извршни директор клуба Јан Ејр отпутовао у Шпанију како би покушао да финализује трансфере Манкиља уз Атлетика (позајмица) и Морена из Севиље. Овај први једном ногом већ је на Енфилду, док је око сјајног бека са Санчез Пицхуана проблем велика разлика између понуде и потражње. Шпанци не желе да иду испод 20 милиона фунти, док Ливерпул за сада нуди "само" 15.

Коментари / 0

Оставите коментар