Liverpul za Lavecija 18 miliona funti!

Izaslanik Redsa otišao u Španiju po Mankilja i Morena.

Fudbal 02.08.2014 | 18:30
Liverpul za Lavecija 18 miliona funti!

Liverpul potpuno rekonstruše tim ovog leta, a jedna od mnogih meta slavnog kluba je i napadač Pari Sen Žermena Ezekijel Laveci. Kako javlja britanski Independent uskoro se očekuje da Redsi pošalju zvaničnu ponudu Parižanima koja će iznositi 18.000.000 funti.

Isti izvor navodi da je Liverpulu neočekivano propao posao oko dovođenja Loika Remija, teda bi sjajni Argentinac mogao da bude adekvatna zamena. Takođe, ima logike u tome što PSŽ želi da se reši ovog fudbalera, pošto bi dolaskom Anhela Di Marije u navali bila prevelika gužva. Odlaskom Lavecija popunio bi se i budžet za transfer krila Real Madrida.

Ono što bi moglo da predstavlja problem Englezima jeste činjenica da Argentinac preferira Italiju, zemlju u kojoj igrao pre dolaska u PSŽ, a za njega su još zainteresovani Juventus i Milan.

Liverpul radi na više frontova ovog leta, pa je tako izvršni direktor kluba Jan Ejr otputovao u Španiju kako bi pokušao da finalizuje transfere Mankilja uz Atletika (pozajmica) i Morena iz Sevilje. Ovaj prvi jednom nogom već je na Enfildu, dok je oko sjajnog beka sa Sančez Pichuana problem velika razlika između ponude i potražnje. Španci ne žele da idu ispod 20 miliona funti, dok Liverpul za sada nudi "samo" 15.

Komentari / 0

Ostavite komentar