Венгер вјерује у титулу

Менаџер Арсенала Арсен Венгер рекао је да његова екипа има шансу да освоји Премијер лигу ове сезоне, упркос јакој конкуренцији.

Фудбал 02.08.2014 | 16:00
Венгер вјерује у титулу

"Тобџије“ су прошле сезоне прекинуле дугогодишњи пост без трофеја освојивши ФА Куп, француски стручњак каже да је издржао тај притисак.

"Никада нисам имао изговоре када је Арсенал остајао без трофеја. Све сам понео на својим леђима.“

"Али познајем ситуацију. Прихватио сам изазов када сам потписао уговор, знајући шта може да се деси. Лично мислим да је то био најосетљивији и најважнији период моје каријере“, рекао је Венгер.

Већи део прошле сезоне Арсенал је био лидер на табели Премијер лиге, Венгер каже да је ранијих година недостајао квалитет да се освоји трофеј, али да га његова екипа ове сезоне има.

"Желео сам да доведем екипу на највиши ниво са малим средствима. Да ли сам радио добро или не? Једина ствар коју могу да кажем је да смо били на конзистентни на нивоу. Недостајао нам је квалитет да бисмо освојли Премијер лигу. Сад га имамо. Чак и прошле сезоне када смо били веома близу, са седам поена иза Манчестер Ситија. Наша жеља је порасла“, рекао је Венгер и истакао да ће се снага тима видети на терену.

"Очекујем доста, али могу да причам и причам, на крају ће приказано на терену показати колико шансе имамо да освојимо титулу. Имамо више самопоуздања него на почетку прошле сезоне. Наши противници се такође појачавају. Свако има амбицију да освоји првенство“, рекао је Венгер.

Коментари / 0

Оставите коментар