Venger vjeruje u titulu

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da njegova ekipa ima šansu da osvoji Premijer ligu ove sezone, uprkos jakoj konkurenciji.

Fudbal 02.08.2014 | 16:00
Venger vjeruje u titulu

"Tobdžije“ su prošle sezone prekinule dugogodišnji post bez trofeja osvojivši FA Kup, francuski stručnjak kaže da je izdržao taj pritisak.

"Nikada nisam imao izgovore kada je Arsenal ostajao bez trofeja. Sve sam poneo na svojim leđima.“

"Ali poznajem situaciju. Prihvatio sam izazov kada sam potpisao ugovor, znajući šta može da se desi. Lično mislim da je to bio najosetljiviji i najvažniji period moje karijere“, rekao je Venger.

Veći deo prošle sezone Arsenal je bio lider na tabeli Premijer lige, Venger kaže da je ranijih godina nedostajao kvalitet da se osvoji trofej, ali da ga njegova ekipa ove sezone ima.

"Želeo sam da dovedem ekipu na najviši nivo sa malim sredstvima. Da li sam radio dobro ili ne? Jedina stvar koju mogu da kažem je da smo bili na konzistentni na nivou. Nedostajao nam je kvalitet da bismo osvojli Premijer ligu. Sad ga imamo. Čak i prošle sezone kada smo bili veoma blizu, sa sedam poena iza Mančester Sitija. Naša želja je porasla“, rekao je Venger i istakao da će se snaga tima videti na terenu.

"Očekujem dosta, ali mogu da pričam i pričam, na kraju će prikazano na terenu pokazati koliko šanse imamo da osvojimo titulu. Imamo više samopouzdanja nego na početku prošle sezone. Naši protivnici se takođe pojačavaju. Svako ima ambiciju da osvoji prvenstvo“, rekao je Venger.

Komentari / 0

Ostavite komentar