Ништа чудно: Запослила дјецу и дрогирала народ

Мало чуди како је није срамота родитеља дјетета са просјеком оцјена 10 које је на конкурсу по педесети пут добило одбијеницу.

Република Српска 02.08.2014 | 07:57
Ништа чудно: Запослила дјецу и дрогирала народ

Син Жељке Цвијановић, премијерке Републике Српске, добио је посао приправника у „Електропријеносу БиХ“ иако је имао најмањи просјек оцјена у односу на осталих 12 кандидата који су се пријавили на то радно мјесто.

Ово је открила невладина организација Транспаренцy Интернатионал Босне и Херцеговине (ТИ БиХ), на основу информација о проведеном конкурсу и кандидатима који су запослени у овом предузећу.

Ништа ово није чудно у земљи непотизма, корупције, јада и чемера. Земљи за коју је један новинар добро рекао да су „потрошени сви појмови којима је описивана”.

Није чудно што је син премијерке једног ентитета примљен у државно предузеће, иако то није сасвим заслужио.

Није чудно ни то што се садашња премијерка, а будућа претенденткиња на мјесто прве жене у Предсјеништву БиХ, жестоко бори за укидање исте те БиХ, а своје дијете запошљава у државној фирми мрске јој државе.

Није чудно што пара има љепши миомирис од флоскула о отцјепљењу намијењених биједи.
Није чудно да неко ко је имао најмањи просјек буде „регуларно“ примљен на радно мјесто, поред 70 магистара грађевине који годинама чуче на бироу.

Није чудно ни то што премијерки није чудно. Она каже да је захвална Богу и поносна на своју дјецу што се „не ваљају и не дрогирају“. За награду им пружа упослење, како и ваља. Јер, свака мајка воли своје дијете.

Није чудно што премијерка од свог ега не види на стотине хиљада поносних мајки, које испраћају своју универзитетски образовану дјецу у...паркове да тамо убијају Богу дане са 2КМ.

Није чудно нити што као мајка не показујете ни унцу емпатије према тим истим мајкама, од којих ће многе гласати управо за њу  на октобарским изборима.

Није, изгледа, претјерано чудно ни то што Жељки не ради мајчински инстинкт када су у питању друга дјеца. Или су то ипак само бројке и слова, на која она од обавеза „фактички“ не можете нити „ока бацити“.

Није чудно што трулом демагогијом пријети новинарима који „задиру у њену приватност“, док се кафанским језиком обрушава на свакога ко је инокосан у односу на њен стил живота и политичке погледе.
 
Није чудно да у земљи гдје народ плаћа порезе и храни администрацију, док крваво зарађеним парама школује дјецу, баш премијерка показује како се обесмишљава концепт учења, рада на себи, концепт регуларности и фер односа.

Није чудно, кад смо код стила живота, што је премијерки и њеној свити посве нормално да им поносно потомство путује свијетом, завршава (овако или онако) престижне и полупрестижне иностране факултете, возика се градовима Европе у најновијим моделима аутомобила, бахати се по плажама од Средоземља до Балија, иде на сафарије, роњења, планинарења...Није чудно.

Није чудно што је Жељка Цвијановић премијерка у ентитету у којем најбољи студент права ради као - чобанин! Зашто би јој то било чудно? Од поноса, престижа и паланачке надобудости не можете схватити, појмити и видјети гдје јој припадајући пук живи. А и није да је претјерано заинтересована.

А, плебс живи, није чудно, наравно, испод нивоа канализације. Преживљава са мање од 5 марака дневно. Бори се за шаку жита и галон воде - буквално. Ако се не бори за пуко преживљавање, онда се бори као плаћеничко робље по свјетским крузерима или перући гаће бабама у Скандинавији.

То су они сретнији. Они који су отишли празним трбухом за бајатим крухом. Запослени, како премијерка каже. И то не треба да је чуди.

Не треба да чуди Жељку Цвијановић што су њени потчињени министри, ваљда угледајући се на њу и шефа јој, ухљебили дјецу на државним јаслама, чисто да им иде радни стаж, здравствено, пензионо и социјално, док се они баве приватним, породичним бизнисима....

Мало чуди како се госпођа премијерка не  боји Бога, шефа, Тита, свог одраза у огледалу...у шта год да вјерује, када у овој сузи свијета, којој је тај исти Бог прије 20 и нешто година рекао - Довиђења, запошљава своје ближње на штету бољих од њих.

Мало чуди како је није срамота родитеља дјетета са просјеком оцјена 10 које је на конкурсу по педесети пут добило одбијеницу.

Мало чуди како не схвата да је нефер и према рођеној дјеци, која ће до краја живота бити стигматизирана и која ће, чак и да се докажу на послу као честити и марљиви радници, бити прокужена од стране околине и колега као „они који су дошли преко штеле“. Или је и то у опису радног мјеса под ставком (брзо гутање жабе).

Мало чуди како премијерка, док попут свог шефа прича небулозе типа „боље да ми дијете ради, него да се дрогира“, не помишља да је ту исту своју дјецу убацила у снобовски миље гдје је „дрога најбољи друг“. Нити једно дијете не треба да се дрогира, али дрога је скупа.

Они горе побројани, све и да хоће, немају пара за скупе изласке на којима би се „ваљали и дрогирали“. Основа етичности и емпатије налаже да због моралног, људског закона, као и због јавне функције, пази на изговорену ријеч. Не због других и у страху од других. То никако.

Но, пустимо Жељку Цвијановић, њену  дјецу, дјецу њених шефова и њених протажеа...Дјеци, па и њеној, желим све најбоље. Немојте их упропаштавати болесним амбицијама и бахатошћу и малограђанском арогантношћу.

Чуди ме постојање  народа у земљи овој од бола сазданој? Требало би да га нема. Јер не реагује на овакве вишедеценијске спрдње. Али има га. О. не, не да га има. Народ реагује. Онако гологуз, крезав и ћорав, брани своју премијерку која се бори против „техеранског Сарајева“. запошљавајући своју дјецу на јаслама тог истог Сарајева.

Народ хипнотисано гледа у телевизор и навија за и против Жељке, док им се дјеца, добрано загазила у тридесете, попут зомбија мотају по старим распаднутим становима.

Гледају очеви и мајке како „Жељка разбуцава Босића“, док им потомство са пар диплома жица за пола кутије цигара.

И не чуди мене та перверзна мазохистичка инерција народна.
Чуди ме како их Бог све заједно држи на земљи. Између прича о наркоманији, великој Србији, малој привреди, осредњој приватизацији, локалним пословима, великим пљачкама, малим уговорима....
Али, хеј, Бога нема, а Поршеи и Бентлији се по Бањалуци возе.
Уживајте и ви зачуђени и ви што Вам је све јасно.

Извор: Бука

Коментари / 64

Оставите коментар
Name

номад

02.08.2014 06:04

И посљедња гнила крушка ће пасти у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постидјен

02.08.2014 06:07

Плачи, вољена земљо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ми је само...

02.08.2014 06:20

Шта би овај који срочи овај текст,урадио да је на њеном мјесту и функцији, а да има сина? Не вјерујем да би прије запослио дијете тамо неког, него своје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

02.08.2014 06:21

Закључак: Ништа није чудно, у овој земљи непотизма и корупције. Биће једино чудно ако и после избора не дође до промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

02.08.2014 06:27

Џаба нападате жену,срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марија

02.08.2014 06:41

А до промјена неће доћи,јер су сви исти. Корумпирани лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЗ

02.08.2014 06:50

То је само доказ да она нема доследности у ономе шта прича, али исто тако и народ није доследан. Она ће и даље владати, као у многи други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бибибиби

02.08.2014 06:54

Перфектно, свака цаст аутору!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСКО

02.08.2014 06:55

ОВО ЈЕ ЗЕМЉА ЦУДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељко цг

02.08.2014 07:29

Није све у оцјенама и у просјеку,има нешто и у новчанику. Није важно шта знаш и ко си,него чији си. То је код нас тако у биће,а коме се не свиђаа,нек разгули. Има живота и ван граница Републике Српске,а није ни тамо пуно боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузе

02.08.2014 07:45

Послије овог текста - који нас фантастично подсјећа на све оно што смо у лавини афера за које сваки дан сазнајемо помало заборавили - човјек може само да плаче. А када обрише сузе, схвати да је вјероватно џабе плакао: Овај народ је мазохиста (дефиниција: "Осјећање задовољства приликом изложености физичкој боли или понижењу."). И онда опет почнес да плачеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Максим по дивизији

02.08.2014 07:57

Послије 3 мил. ИРБ кредита за "малог" Игора, стварно је безвезе да Зељкин син након студија као и свако дијете које се не дрогира добије посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕО

02.08.2014 08:01

Следеће је: Предсједник Додик "правични" излази у јавност са изјавом да треба преиспитати запосљавање и да ако има нерегуларности треба пониситити конкурс. Тако лупа шамар и тако жртвује већ жртвовану Жељку и добија нове политичке поене пред изборе за предсједника. Народ се забавља и коментарише пар дана. Нико не мисли о млијеку и пеленама за дијете... Путуј Европо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

02.08.2014 08:02

Молим ТВ БН да на сајт постави правилник о пријему радника. Не могу веровати да се за рецимо просек 10 на факултету добије 10 бодова.Да интервју добије 150 бодова. Ја сам тражио по интернету,али нисам нашао. Знам да у запошљавању у школи интервју од око 100 бодова узима највише 6 бодова.Значи интервју је "незначајан". Ово ме интересује .Накарадан је правилник ,ако је као што пише Транспаренцy Интернатионал Босне и Херцеговине (ТИ БиХ),ако је ово тачан правилник.То је "наказа" од правилника. Хоћу као забринут родитељ да знам тачно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Навијац

02.08.2014 08:04

Теско да це се господја зацрвенити на овај текст и пустити сина на улицу да се "ваља и дрогира". Октобар је близу. Ко год да побиједи, треба прикупити, пописати овакве слуцајеве и преиспитати. Отказе уруцити свим маминим и татиним синовима, а оне који су их примили преко реда казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

02.08.2014 08:15

Одличан текст,све је једноставно рецено! Доћи ће и они на ред. Експеримент са Живком Будимиром је успио,дали су нам до знања да се високи функционери могу хапсити.Само,Жељкица и остали су толико ограничени да не схватају те поруке,и од кога долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

02.08.2014 08:57

ОПОЗИЦИЈО ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ УВЈЕК БИЛА СПРЕМНА НА СВЕ САМО ДА УСПИЈЕ....ДАКЛЕ СПРЕМНА ЈЕ И НА ИЗБОРНУ ПЉАЦКУ...А ОЦИТО ЈЕ ДА НЕМА ФИНО ВАСПИТАЊЕ КОЈЕ УВЈЕК БИЛО РЕЗЕРВИСАНО ЗА ЖЕНСКУ ДЈЕЦУ У ПОШТЕНИМ ПОРОДИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

02.08.2014 08:58

Овде висе нема ни стида ни срама. Влада олош са купљеним дипломама. Паметни и сто су стварно уцили и заврсили факултет никада неце моци да покажу то своје знање од ових паразита и љигаваца. Гори су од поплаве куге и колере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

краљевиц марко

02.08.2014 09:23

Треба њих све послат на Голи оток паметан је био Тито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе

02.08.2014 09:27

Да је имало цовек запослила би неко дете из сиромасне породице уместо своје деце И тиме дала пример једног постеног политицара или народног политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

02.08.2014 09:45

Ми смо сами криви за то. Само ви послушници гласајте за ове лопове. Можда добијете по једну јабуку из Бајиног воћњака ако се смилује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

02.08.2014 09:56

Она се само одлично уклопила у систем којег је успоставио Милорад Додик и њему слични, Радмановић, Шпирић, Додикови кумови и остали тајкуни и полтрони. У том њиховом систему можеш бити само или бандит, или гов.. полтрон. Нема даље. Гласајте опет за њих ако сте сви такви и хоћете тако. До сад сте се за..бали само три пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

02.08.2014 10:10

БРАВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

02.08.2014 10:13

ОНАЈ ИЛИ ОНА КОЈА "КУПИ" ДИПЛОМУ ФАКУЛТЕТА НЕМА И НИКАД НИЈЕ ИМАЛА КАРАКТЕРА... ТАКАВ ИЛИ ТАКВА ЈЕ СПРЕМНА И ДА ЛАЖЕ И ДА КРАДЕ И МОЖЕ ПОЧИНИТИ И НАЈТЕЖА КРИВИЧНА ДЈЕЛА КАО СТО ЈЕ УБИСТВО ЧОВЈЕКА - ОВАКО СЕ УЧИ НА КРИМИНОЛОГИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

02.08.2014 10:18

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗГУБИО ИЗБОРЕ ОНОГ ДАНА КАД ЈЕ "ОВУ" (од свих надимака и имена она заслужује само наведену показну замјеницу) ПОСТАВИО ЗА МИНСТРА... А СВОЈОМ ГЛУПОМ ОДЛУКОМ ЈЕ УВРИЈЕДИО МЕНЕ КАО ЉУДСКО БИЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле је то дошло

02.08.2014 10:28

Немам ништа против зезања али нека свако своје зезеање плаћа својим новцем а не мојим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

02.08.2014 10:36

А ПРЕМИЈЕРКА ,КАКАВ ЈЕ ТО КАРАКТЕР ДОЋИ У БИЈЕЛИМ ЧИЗМИЦАМА НА СТРАТИШТЕ ИЛИ ПОПЛАВУ СВЈЕДНО .ВИДИ СЕ ДА НЕ ЖИВИ У ОВОМ СВИЈЕТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

02.08.2014 10:36

Будите реални, гарантујем да сви ви што пишете,исто би урадили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

02.08.2014 10:38

Ми знамо ко су и какви су Јапанци а Јапански амбасадир је рекао све,дакле ви слијепци уживајте и даље у уређеном друштву и економској стабилности!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

02.08.2014 10:41

Треба рећи отворено а не увијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оооо

02.08.2014 11:05

Њих стид?! Па они не знају шта је то! А на крају, ми смо их бирали и како ствари стоје опет ћемо па нек нас ј..у

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОДИТЕЉ СРЕДЊОШКОЛЦА

02.08.2014 11:19

Чуди ме да се не јави ни један школски колега из средње и са факултета тог ВУНДЕРКИНД Цвијановића па да са нама подијели "Бисере" школовања......................

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

02.08.2014 12:19

Па добро ,па и она је урадила као и многи други,ниста страсно.то је било иприје и сад и убудуце. Менталитет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вампир

02.08.2014 12:40

Народе, не уздај се ни у октобар. Ни један владар на свијету се није борио за народ, већ се борио за власт и капитал. Стићи ће и октобар, али само да сјаши Курта, а узјаши Мурта. Све остало ће бити још горе. Банкрот нам не гине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транспаренси транспарентно

02.08.2014 13:13

ивана корајлиц кад буде тузила електропренос гдје као приправник запослен премијеркин син мораце поднијети тузбу и против ЗИБЛ -а и директора Цвијановица који је премијеркиин муза, а који је мимо процедура на посао примио муза Иване Корајлиц. Цвијановиц је имао сагласност за цетири приправника а онда је мимо процедуре примљен муз Иване као пети. По сазањима није био пријављен на конкурс

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

02.08.2014 13:17

Да а од Босица,Иваница Цавица дјеца на бироу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отац

02.08.2014 13:34

За теске криминалце увести >>Смртну Казну

ОДГОВОРИТЕ
Name

бараба

02.08.2014 13:36

све лопов до лопова и никад се то на балкану неце искоријенити

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

02.08.2014 14:23

Послије овог феноменалног приказа свих насих моралних дилема сваки коментар је сувисан,осим оним који су цувари лика и дјела

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

02.08.2014 14:31

Виј ој уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

02.08.2014 14:37

Морају пасти на изборима, у супротном биће све горе, осилиће се преко сваке мере, јер ће за то и поред свих неправди које чине сопственом н

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

02.08.2014 14:51

Нажалост непотизам се и даље наставља и наставиће се и даље ако недигнемо свој глас и кажемо доста, а први корак према томе може бити смјена ове власти у октобру и долазак нових људи од којих очекујемо промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивана_Сарајево

02.08.2014 14:59

Чудно је и то што и даље постоје људи који подржавају премијерку и њен поступак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виктор

02.08.2014 15:05

Какав је то непотизам или игра по правилима странаца. Мама у управном одбору а кцерка записленик а све по рецептури страних кухиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

02.08.2014 15:30

Нека сте своје запослили, мој це да се дрогира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

02.08.2014 15:41

ПРОМЈЕНА НЕЋЕ БИТИ НИ ПОСЛЕ ИЗБОРА,МОГУ ДОЋИ ДРУГИ УМЈЕСТО ОВИХ АЛИ ТО НЕЋЕ ПРОМЈЕНИТИ НИШТА,ЈЕР ПЕРСОНАЛНЕ ПРОМЈЕНЕ НИСУ ПРОМЈЕНЕ,ОВДЕ ТРЕБАЈУ СУШТИНСКЕ ПРОМЈЕНЕ,ПРОМЈЕНЕ МЕНТАЛИТЕТА И СИСТЕМА ВРИЈЕДНОСТИ,СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ЗАЧАРАНИ КРУГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

02.08.2014 16:02

Није ми јасно како мислите да ће оваква дјеца бити стигматизирана и одбачена.Напротив.Ми смо тако јадни да ће они у оваквој накази од државе бити мале Баје.Клањаће им се већина.Ропски менталитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

02.08.2014 16:40

Казу Мали бриљирао на интервју. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО

02.08.2014 17:25

НЕКА ЗАПОШЉАВАЈУ-И ВИ БИ СВОЈУ ДЈЕЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.08.2014 17:39

Нико не може оспорити чињеницу "што дуже су зли људи на власти толико више зла трпи обичан народ". То је рекао Дракон. Жалосно је што се нико не бави питањем, колико је људи извршило суицид ради непотребних грешака власти? Таква грешка је, ако људи из власти пред изборе повећавају плате и крканлуке да покажу своју великодушност пред изборе, па кад потроше паре онда се обичним људима одузимају стечена права под разним изговорима. То је подмукао начин угрожавања најпоштених људи који немају другог излаза из проблема за које су криви други него да дигну на себе . Људи из такве власти не могу се представљти као заштитници бар дијела народа којем наносе зло за своје добро. Не прозим никога а љутиће се ко свему ово препзна себе међу властима које сусе мијењале на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сандра79

02.08.2014 18:35

Ста це Електропреносу дипл. грађевинци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дедо

02.08.2014 18:43

колико ја знам Тито је имао закон о поријеклу имовине. Ста би са тим законом. Ови наси политицари богатини не признају ни један закон не мозе се бити преко ноци богатас и сколовати дјецу у иностранству док други немају ста јести нити имају марку да дају дјетету да изадје са пријатељима на кафу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нада

02.08.2014 19:58

Прије октобра треба неко од омладине позвати сву омладину да изадје на изборе а предлозити на листе младе људе са Бироа свих националности, у оба ентитета изабрати сколоване, паметне није битно које је вјере. Људи национализам нам дјецу остави без породица, без стаза, остарисмо без унуцади моземо ми сиротиња заједно видили смо за вријеме поплава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

02.08.2014 20:11

Напред Жељка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ната

02.08.2014 22:05

Колико видим нико се не буни у овој дрзави, сви цуте и гледају и тако продје 8 година и процице их јос.. ЗАКЉУЦАК: ОНИ СУ НАСЕ ОГЛЕДАЛО, ДА НИСУ НЕ БИ УПРАВЉАЛИ НАМА И СА НАСОМ ДЈЕЦОМ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гадура

02.08.2014 22:36

Постована БН редакцијо обозавалац сам васег сајта па вас молим да избјегавате бар да стављате слике од ове Зељкице или цу морати напустити овај сајт, а понекад мислим да су све зене овакве па помислим и на развод брака. Мислим да цете ово увазит не само ради мене вец и ради многих посјетилаца васег сајта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

03.08.2014 09:57

Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Женољубац

03.08.2014 10:23

@Вук, ниси ти вук, ти си нешто сасвим друго, не могу рећи шта јер администратор не би објавио. Не могу ни њу назвати правим именима јер ни то администратор не би објавио. Не могу рећи ни зашто је Додик, њу без икаквог искуства, био поставио за министра за европске интеграције па онда за предсједника владе. Таквих као што је Жељка, пуна су државна предузећа, органи управе и на републичком и локалном нивоу, политичке странке, власт итд. Зна се на основу чега су се све те "жељке" дочепале свих тих добро плаћених позиција. Размишљај мало својом тинтаром Вуче. Размишљај о збиља школованим женама од којих многе исто тако добро изгледају и више су него пожељне али нису за једнократну употребу. Не господине. А паметније су педесет пута. Срам тебе било Вуче свих тих таквих других жена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило принцип

03.08.2014 10:52

Господјо премијерка или министарка замисли како је мајкама или супругама које су изгубиле музеве дјеца погинулих бораца немају запослење ни двадесет година после рата. Срам да вас буде! Имате слуцајеве гдје су муз и зена обадвоје дјеца погинулих бораца, имају малу бебу, тразили су посао цак и у црквеној куци у Мркоњиц Граду нису добили. Да није тузно било било би залосно.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

03.08.2014 11:22

Велики Баја је сигурно перверзан.Погледајте је само.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

03.08.2014 14:05

Гдје у свијету ниста не успјева и не радја, код на у БиХ вала мозе све....

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

03.08.2014 16:58

Мене да се пита узео би кинески систем.. за овакве корумпиране и мито ствари стријељање, сијеци руку или унисти вид... Ма нема висе мјеста за коментаре,само насилно, казна је из раја изасла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анђа

03.08.2014 21:56

Не живи се од Републике Српске или Босне и Херцеговине, већ од хљеба... Када то схватимо можда нам и буде боље !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гадура

05.08.2014 23:23

оооо ја гада из теслица града драги Теслицани зар бас њу изабрасте од толико лијепи зена теслица недајте да прилази близу бањи упропастице вам цијелу туристицку каријеру бање вруцице

ОДГОВОРИТЕ