Ево што Ди Марија хоће из Реала!

Анхел ди Марија је врло лако могао да постане апсолутни херој Аргентине и Гаучосе одведе до титуле шампиона света у недавно одиграном финалу са Немачком. Међутим, повреда примицача десне ноге одвојила га је од терена за најважнији меч на Мундијалу, што је Панцерима умногоме олакшало посао у борби за "Златну богињу".

Фудбал 02.08.2014 | 12:30
Ево што Ди Марија хоће из Реала!

Иако је повреда, коју је задобио у сусрету с Белгијом, била такве природе да су Фудбалски савез Аргентине, тадашњи селектор Алехандро Сабеља, али и сам Ди Марија желели да ризикују и баце 26-годишњег аса у ватру, у последњем моменту стигла је забрана из далеке Шпаније!

Наиме, према писању бразилског Спорта, клупски лекар мадридског Реала, који је пратио опоравак крилног нападача, није био задовољан резултатима посебног режима терапија. Па је, у договору са вишим инстанцама шампиона Европе, одлучио да стави вето на одлуку Савеза, селектора и играча и Ди Марију остави ван терена...

Као што сви већ знају, Ди Марија је током меча са Немачком био видно разочаран због чињенице да не може да помогне саиграчима.

Да ли је ова вест можда била иницијална каписла да Анхел одлучи да оде из Реала?

Коментари / 0

Оставите коментар