Evo što Di Marija hoće iz Reala!

Anhel di Marija je vrlo lako mogao da postane apsolutni heroj Argentine i Gaučose odvede do titule šampiona sveta u nedavno odigranom finalu sa Nemačkom. Međutim, povreda primicača desne noge odvojila ga je od terena za najvažniji meč na Mundijalu, što je Pancerima umnogome olakšalo posao u borbi za "Zlatnu boginju".

Fudbal 02.08.2014 | 12:30
Evo što Di Marija hoće iz Reala!

Iako je povreda, koju je zadobio u susretu s Belgijom, bila takve prirode da su Fudbalski savez Argentine, tadašnji selektor Alehandro Sabelja, ali i sam Di Marija želeli da rizikuju i bace 26-godišnjeg asa u vatru, u poslednjem momentu stigla je zabrana iz daleke Španije!

Naime, prema pisanju brazilskog Sporta, klupski lekar madridskog Reala, koji je pratio oporavak krilnog napadača, nije bio zadovoljan rezultatima posebnog režima terapija. Pa je, u dogovoru sa višim instancama šampiona Evrope, odlučio da stavi veto na odluku Saveza, selektora i igrača i Di Mariju ostavi van terena...

Kao što svi već znaju, Di Marija je tokom meča sa Nemačkom bio vidno razočaran zbog činjenice da ne može da pomogne saigračima.

Da li je ova vest možda bila inicijalna kapisla da Anhel odluči da ode iz Reala?

Komentari / 0

Ostavite komentar