Борац без осам играча на Младост!

Тренер Борца Винко Мариновић за сутрашњи меч 1. кола Премијер лиге БиХ против Младости из Велике Обарске лишен је услуга чак осморице фудбалера.

Фудбал 02.08.2014 | 11:00
Борац без осам играча на Младост!

Већ смо писали о неажурности Фудбалског савеза Србије због чега неће наступити Милош Жеравица и Иван Костић, а њима се "придружују" Срђан Бечелић, Тони Јовић и Петар Илић чије радне дозволе вјероватно неће бити завршене на вријеме.

Михајло Савановић не може играти због парних картона које је пренио из прошле сезоне, док Стефан Савић има проблем са повредом скочног зглоба.

На прва два меча ове сезоне неће бити Александра Субића који је у последњем прошлосезонском мечу "зарадио" искључење.

Без обзира на све Мариновић се нада побједи.

- Припреме смо одрадили на најбољи начин и потпуно смо спремни за почетак сезоне. Први меч играмо у Бијељини против екипе Младости која нам није у добром сјећању. Прошле године су нас изненадили и узели сва три бода. Имамо великих кадровских проблема, али мислим да играчи који су ми на располагању могу до жељеног резултата - рекао је Винко Мариновић.

Капитен Борца Асмир Авдукић након репрезентативних обавеза и наступа на Свјетском првенству потпуно је фокусиран на клупске обавезе и наредног противника.

- Очекује нас тешка утакмица против екипе чија је највећа снага велики број искусних фудбалера. Ипак, мислим да уз велико залагање можемо до бодова који би нам много значили за самопоуздање и борбу за мјесто у врху табеле - изјавио је Авдукић.

Меч Младости и Борца игра се сутра од 17,30 часова на бијељинском Градском стадиону.

Коментари / 0

Оставите коментар