Borac bez osam igrača na Mladost!

Trener Borca Vinko Marinović za sutrašnji meč 1. kola Premijer lige BiH protiv Mladosti iz Velike Obarske lišen je usluga čak osmorice fudbalera.

Fudbal 02.08.2014 | 11:00
Borac bez osam igrača na Mladost!

Već smo pisali o neažurnosti Fudbalskog saveza Srbije zbog čega neće nastupiti Miloš Žeravica i Ivan Kostić, a njima se "pridružuju" Srđan Bečelić, Toni Jović i Petar Ilić čije radne dozvole vjerovatno neće biti završene na vrijeme.

Mihajlo Savanović ne može igrati zbog parnih kartona koje je prenio iz prošle sezone, dok Stefan Savić ima problem sa povredom skočnog zgloba.

Na prva dva meča ove sezone neće biti Aleksandra Subića koji je u poslednjem prošlosezonskom meču "zaradio" isključenje.

Bez obzira na sve Marinović se nada pobjedi.

- Pripreme smo odradili na najbolji način i potpuno smo spremni za početak sezone. Prvi meč igramo u Bijeljini protiv ekipe Mladosti koja nam nije u dobrom sjećanju. Prošle godine su nas iznenadili i uzeli sva tri boda. Imamo velikih kadrovskih problema, ali mislim da igrači koji su mi na raspolaganju mogu do željenog rezultata - rekao je Vinko Marinović.

Kapiten Borca Asmir Avdukić nakon reprezentativnih obaveza i nastupa na Svjetskom prvenstvu potpuno je fokusiran na klupske obaveze i narednog protivnika.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe čija je najveća snaga veliki broj iskusnih fudbalera. Ipak, mislim da uz veliko zalaganje možemo do bodova koji bi nam mnogo značili za samopouzdanje i borbu za mjesto u vrhu tabele - izjavio je Avdukić.

Meč Mladosti i Borca igra se sutra od 17,30 časova na bijeljinskom Gradskom stadionu.

Komentari / 0

Ostavite komentar