Партизане. шта се то дјешава код вас?!

У "Спортском журналу" постављено неколико питања руководству Партизана у вези са актуелним стањем у клубу. Да ли је Данко Лазовић одлучио да "утера" дуг од управе, а да све то потом подели саиграчима који новац нису добили од марта?

Фудбал 02.08.2014 | 09:15
Партизане. шта се то дјешава код вас?!

Управа Партизана упорно говори о јединству, о томе да чини све да запосленима (укључујући играче) исплаћује зараде, да је клуб у стабилном финансијском стању и слично.

У коментару у данашњем "Спортском журналу", постављено је неколико питања управи црно-белих, која недвосмислено указују на то да у Партизану уопште није тако идилично.

Издвојили смо неколико најинтересантнијих:

"Да ли је ћутање рефлексија немоћи Партизанових челника да обезбеде плате које одавно касне у Хумској?".

"Да ли је Данко Лазовић остао без капитенске траке (био је заменик) зато што се испред играча побунио против оних који дају лажна обећања фудбалерима и запосленима?".

"Да ли Данку Лазовићу желе да виде леђа зато што је рекао да клубу неће опростити ни динар и да ће све што му Партизан дугује, кад оде, поделити млађим саиграчима и запосленима, који су последњу плату и то у износу од 40 одсто видели у марту!?".

Није згорег подсетити на ону гестикулацију нападача Партизана када је постигао други гол против Торшавна у првој утакмици 2. кола квалификација за Лигу шампиона, када се окренуо према западној трибини.

Није било јасно коме је гестикулирао Лазовић, који је прстом показивао на себе, а потом тај исти прст уперио ка некоме на западној трибини или ложи тог дела стадиона Партизана.

Пар дана касније, Лазовић је то овако прокоментарисао: "Зна тај коме сам махао...".

Коментари / 0

Оставите коментар