Partizane. šta se to dješava kod vas?!

U "Sportskom žurnalu" postavljeno nekoliko pitanja rukovodstvu Partizana u vezi sa aktuelnim stanjem u klubu. Da li je Danko Lazović odlučio da "utera" dug od uprave, a da sve to potom podeli saigračima koji novac nisu dobili od marta?

Fudbal 02.08.2014 | 09:15
Partizane. šta se to dješava kod vas?!

Uprava Partizana uporno govori o jedinstvu, o tome da čini sve da zaposlenima (uključujući igrače) isplaćuje zarade, da je klub u stabilnom finansijskom stanju i slično.

U komentaru u današnjem "Sportskom žurnalu", postavljeno je nekoliko pitanja upravi crno-belih, koja nedvosmisleno ukazuju na to da u Partizanu uopšte nije tako idilično.

Izdvojili smo nekoliko najinteresantnijih:

"Da li je ćutanje refleksija nemoći Partizanovih čelnika da obezbede plate koje odavno kasne u Humskoj?".

"Da li je Danko Lazović ostao bez kapitenske trake (bio je zamenik) zato što se ispred igrača pobunio protiv onih koji daju lažna obećanja fudbalerima i zaposlenima?".

"Da li Danku Lazoviću žele da vide leđa zato što je rekao da klubu neće oprostiti ni dinar i da će sve što mu Partizan duguje, kad ode, podeliti mlađim saigračima i zaposlenima, koji su poslednju platu i to u iznosu od 40 odsto videli u martu!?".

Nije zgoreg podsetiti na onu gestikulaciju napadača Partizana kada je postigao drugi gol protiv Toršavna u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kada se okrenuo prema zapadnoj tribini.

Nije bilo jasno kome je gestikulirao Lazović, koji je prstom pokazivao na sebe, a potom taj isti prst uperio ka nekome na zapadnoj tribini ili loži tog dela stadiona Partizana.

Par dana kasnije, Lazović je to ovako prokomentarisao: "Zna taj kome sam mahao...".

Komentari / 0

Ostavite komentar