Црнадак: Ово је Шпирићев аутогол

Изјава потпредсједника СНСД-а Николе Шпирића о томе да су радикални ислам и вехабизам ушли у све институције Босне и Херцеговине представља класичан политички аутогол, јер ако је то тачно онда Шпирић последњих осам година, као предсједавајући и замјеник предсједавајућег Савјета министара није радио свој посао и допустио је да се то деси, навео је данас у писаној изјави за медије генерални секретар ПДП-а Игор Црнадак.

Босна и Херцеговина 01.08.2014 | 20:04
Црнадак: Ово је  Шпирићев аутогол

С друге стране, ако његова изјава није тачна, онда се ради о намјерном предизборном застрашивању народа, чиме су се Шпирић и СНСД бавили и раније, сматра Црнадак.

„Шпирић је већ осам година најодговорнији представник Републике Српске у Савјету министара БиХ и зато су он и његова странка такође најодговорнији и за стање у институцијама БиХ, као и за разарајућу корупцију и неимаштину у Републици Српској и БиХ“, навео је Црнадак.

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Истина

01.08.2014 10:23

У праву су Игоре.Спириц понавља Бајине ријеци само да скрене пазњу борбе против криминала и корупције.Када продју избори вјероватно це сипа морати да га хапси на граници као и Цвјетиновица

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја 01.08.2014

01.08.2014 10:57

Не може Шпирић на вехабије баш тако и његова жена је мусиманка извините (Бошњакиња)

ОДГОВОРИТЕ
Name

само мој

01.08.2014 11:11

ко тебе још сматра политичарем,само твој Младен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

01.08.2014 11:16

Како је то ружно тражити изговор за своју неспособност тако што ћеш вријеђати и нападати припаднике из другог народа. Култура 0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

01.08.2014 12:02

Ма Спириц,Додик и његови полтрони це сада све да уцине да би скренули пазњу са својих криминалних дјела и лоповлука који су направили у овој дрзави. Нису нама проблем ВЕхабије ни Босњаци! Нас проблем су наси домаци лопови и издајници који нам годинама бацају националне прице и глупости а они само плајацкају и краду. Сви би ми могли заједно да зивимо и Срби и Хрвати и МУслимани само да имамо добро услове за зивот. Лицно ја имам бољих другова Босњака него срба а србин сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снезана

01.08.2014 12:04

Полтрон зализани, своју г..... је обогатио политиком коју води, да није тако како је не би било овако добро и профитабилно за политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

01.08.2014 12:31

Пласили су они народ и најездом стотина хиљада арапа те њиховим разјареним камилама,страсним пасом Ердоганом,успјели су преко својих поганих уста превалити оптузбе да су бивси борци ВРСА страни плаценици и руситељи Српске а све у циљу да малоумним скрену пазњу са пљацки теских милијарде км, које сасвим слуцајно заврсисе на иностраним рацунима њих и њихових фамилија.Гдје су паре из здравства,сума,нафтне индустрије,телекома,Бирца,ПИЈа,геодетске,електра,ауто путева,зељезница...То нас занима Спирицу а пусти се Гебелсове пропаганде и малоумних демагогија.КОД КОГА ЗАВРСИСЕ ПАРЕ ОПЉАЦКАНЕ ОД НАРОДА РСа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

01.08.2014 12:42

Ево нам и Црнадка,са својим спортским жаргоном.Ви ПДП-овци нисте ниста бољи,само вам треба поново прилика за пљачку ресурса Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

01.08.2014 12:52

Твој избор Ацо,ти остани код куће и немој гласати.А власт нека се задузује па неце моци вратити ни наса праунуцад

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

01.08.2014 13:08

Провјерите тог Спиридона колико има партијских књизица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

01.08.2014 13:21

Нас спира је ко тоалет папир , пасе у з сваку ,,,,, колкоје партија промијено досад , нецемо рацунати савез пионира , савез социјалистицке омладине и савез комуниста , тип је камелеон !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бране

01.08.2014 13:54

Човјек осам година сједи у заједничким институција БиХ, за то своје сједење и беспосличарење убире гомилу пара и сада пред изборе сјетио се "исламиста". Па, ако је и тачно то што изјављује, у што сумњам, питам га шта је урадио за ових осам година да то спријечи? Честитам Игоре, свака ти вриједи Његошеве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука 1

01.08.2014 14:38

Па .... као треба се цудити, његова зена је муслиманка и о.к. зена. Свицарска репрезентација у фудбалу у Бразилу од 11 играца 8 или 9 су сиптари .. и одлицно играли, ови моји Срби нису се ни квалификовали. Ста у ј..еној БиХ треба да нас цуди, муслимани мрзе Србе и Хрвате, Срби мрзе муслимане и Хрвате, Хрвати мрзе Србе и муслимане, Срби мрзе Србе, Хрвати мрзе Хрвате, муслимани мрзе муслимане .... уморих се писати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

01.08.2014 15:38

Ма небитно је коме је зена ста по националности,али спиридон је стари камелеон.Сина је запослио у амбасаду БиХ у Београду код највецег привредног криминалца Ранка Скрбица

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

01.08.2014 16:00

Хајде Игоре кажи нам ти шта је тачно не држи нас у неизвјесности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Навијац

01.08.2014 17:14

Демократија даје право народу да управља. Ако замислимо БиХ као градјевинску фирму, а народ као власника те фирме који сваке цетири године врси обнову уговора својим радницима, никако ми није јасно како "радник у БиХ" (Спириц и слицни) нама, газдама, на разговору за посао смије реци да наса фирма нема перспективу? Пљујес по фирми у којој тразис обнову радног уговора. Спирицу, народ те запослио да радис и водис фирму БиХ. Даје ти плату која мозе нахранити 15-так породица. Покрао си фирму са својим СНСД-ом и сада казес да је фирма неодрзива? Исто се односи и на Републику Српску. Предсједник банкротира на све стране, па би се сад уједињавао уз неког коме иде боље? Рјесење, Спирицу, је да људски дас оставку прије октобра и препустис своје мјесто у Савјету неком цеститом Србину који це показати иницијативу и знање које ти немас. Брукас свој народ, а могу ти реци да је народ јако гладан и љут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

03.08.2014 10:43

Спирицу ти ститис политику ХДЗ-а, а кукас: јако је лосе стање у десетом кантону, умјесто да си јацао локакну структуру власти. Многе афере си знао и био упознат као предсједавајуци министара. Ста си урадио по том питању, осим сто се бавис застрасивањем људи и градјана, ниједну позитивну ствар ниси уцинуо и дрзава мора да трази одговорност од тебе и слицних. Сувисе си добро плацен да би ти било прогледано кроз прсте.

ОДГОВОРИТЕ