Crnadak: Ovo je Špirićev autogol

Izjava potpredsjednika SNSD-a Nikole Špirića o tome da su radikalni islam i vehabizam ušli u sve institucije Bosne i Hercegovine predstavlja klasičan politički autogol, jer ako je to tačno onda Špirić poslednjih osam godina, kao predsjedavajući i zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara nije radio svoj posao i dopustio je da se to desi, naveo je danas u pisanoj izjavi za medije generalni sekretar PDP-a Igor Crnadak.

Bosna i Hercegovina 01.08.2014 | 20:04
Crnadak: Ovo je  Špirićev autogol

S druge strane, ako njegova izjava nije tačna, onda se radi o namjernom predizbornom zastrašivanju naroda, čime su se Špirić i SNSD bavili i ranije, smatra Crnadak.

„Špirić je već osam godina najodgovorniji predstavnik Republike Srpske u Savjetu ministara BiH i zato su on i njegova stranka takođe najodgovorniji i za stanje u institucijama BiH, kao i za razarajuću korupciju i neimaštinu u Republici Srpskoj i BiH“, naveo je Crnadak.

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Istina

01.08.2014 10:23

U pravu su Igore.Spiric ponavlja Bajine rijeci samo da skrene paznju borbe protiv kriminala i korupcije.Kada prodju izbori vjerovatno ce sipa morati da ga hapsi na granici kao i Cvjetinovica

ODGOVORITE
Name

maja 01.08.2014

01.08.2014 10:57

Ne može Špirić na vehabije baš tako i njegova žena je musimanka izvinite (Bošnjakinja)

ODGOVORITE
Name

samo moj

01.08.2014 11:11

ko tebe još smatra političarem,samo tvoj Mladen

ODGOVORITE
Name

Bosanac

01.08.2014 11:16

Kako je to ružno tražiti izgovor za svoju nesposobnost tako što ćeš vrijeđati i napadati pripadnike iz drugog naroda. Kultura 0.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

01.08.2014 12:02

Ma Spiric,Dodik i njegovi poltroni ce sada sve da ucine da bi skrenuli paznju sa svojih kriminalnih djela i lopovluka koji su napravili u ovoj drzavi. Nisu nama problem VEhabije ni Bosnjaci! Nas problem su nasi domaci lopovi i izdajnici koji nam godinama bacaju nacionalne price i gluposti a oni samo plajackaju i kradu. Svi bi mi mogli zajedno da zivimo i Srbi i Hrvati i MUslimani samo da imamo dobro uslove za zivot. Licno ja imam boljih drugova Bosnjaka nego srba a srbin sam.

ODGOVORITE
Name

snezana

01.08.2014 12:04

Poltron zalizani, svoju g..... je obogatio politikom koju vodi, da nije tako kako je ne bi bilo ovako dobro i profitabilno za politicare.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

01.08.2014 12:31

Plasili su oni narod i najezdom stotina hiljada arapa te njihovim razjarenim kamilama,strasnim pasom Erdoganom,uspjeli su preko svojih poganih usta prevaliti optuzbe da su bivsi borci VRSA strani placenici i rusitelji Srpske a sve u cilju da maloumnim skrenu paznju sa pljacki teskih milijarde km, koje sasvim slucajno zavrsise na inostranim racunima njih i njihovih familija.Gdje su pare iz zdravstva,suma,naftne industrije,telekoma,Birca,PIJa,geodetske,elektra,auto puteva,zeljeznica...To nas zanima Spiricu a pusti se Gebelsove propagande i maloumnih demagogija.KOD KOGA ZAVRSISE PARE OPLJACKANE OD NARODA RSa?

ODGOVORITE
Name

Aco

01.08.2014 12:42

Evo nam i Crnadka,sa svojim sportskim žargonom.Vi PDP-ovci niste nista bolji,samo vam treba ponovo prilika za pljačku resursa Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Dejo

01.08.2014 12:52

Tvoj izbor Aco,ti ostani kod kuće i nemoj glasati.A vlast neka se zaduzuje pa nece moci vratiti ni nasa praunucad

ODGOVORITE
Name

MILORAD

01.08.2014 13:08

Provjerite tog Spiridona koliko ima partijskih knjizica.

ODGOVORITE
Name

valter

01.08.2014 13:21

Nas spira je ko toalet papir , pase u z svaku ,,,,, kolkoje partija promijeno dosad , necemo racunati savez pionira , savez socijalisticke omladine i savez komunista , tip je kameleon !

ODGOVORITE
Name

brane

01.08.2014 13:54

Čovjek osam godina sjedi u zajedničkim institucija BiH, za to svoje sjedenje i besposličarenje ubire gomilu para i sada pred izbore sjetio se "islamista". Pa, ako je i tačno to što izjavljuje, u što sumnjam, pitam ga šta je uradio za ovih osam godina da to spriječi? Čestitam Igore, svaka ti vrijedi Njegoševe!

ODGOVORITE
Name

banjaluka 1

01.08.2014 14:38

Pa .... kao treba se cuditi, njegova zena je muslimanka i o.k. zena. Svicarska reprezentacija u fudbalu u Brazilu od 11 igraca 8 ili 9 su siptari .. i odlicno igrali, ovi moji Srbi nisu se ni kvalifikovali. Sta u j..enoj BiH treba da nas cudi, muslimani mrze Srbe i Hrvate, Srbi mrze muslimane i Hrvate, Hrvati mrze Srbe i muslimane, Srbi mrze Srbe, Hrvati mrze Hrvate, muslimani mrze muslimane .... umorih se pisati.

ODGOVORITE
Name

Istina

01.08.2014 15:38

Ma nebitno je kome je zena sta po nacionalnosti,ali spiridon je stari kameleon.Sina je zaposlio u ambasadu BiH u Beogradu kod najveceg privrednog kriminalca Ranka Skrbica

ODGOVORITE
Name

una

01.08.2014 16:00

Hajde Igore kaži nam ti šta je tačno ne drži nas u neizvjesnosti

ODGOVORITE
Name

Navijac

01.08.2014 17:14

Demokratija daje pravo narodu da upravlja. Ako zamislimo BiH kao gradjevinsku firmu, a narod kao vlasnika te firme koji svake cetiri godine vrsi obnovu ugovora svojim radnicima, nikako mi nije jasno kako "radnik u BiH" (Spiric i slicni) nama, gazdama, na razgovoru za posao smije reci da nasa firma nema perspektivu? Pljujes po firmi u kojoj trazis obnovu radnog ugovora. Spiricu, narod te zaposlio da radis i vodis firmu BiH. Daje ti platu koja moze nahraniti 15-tak porodica. Pokrao si firmu sa svojim SNSD-om i sada kazes da je firma neodrziva? Isto se odnosi i na Republiku Srpsku. Predsjednik bankrotira na sve strane, pa bi se sad ujedinjavao uz nekog kome ide bolje? Rjesenje, Spiricu, je da ljudski das ostavku prije oktobra i prepustis svoje mjesto u Savjetu nekom cestitom Srbinu koji ce pokazati inicijativu i znanje koje ti nemas. Brukas svoj narod, a mogu ti reci da je narod jako gladan i ljut.

ODGOVORITE
Name

gavrilo

03.08.2014 10:43

Spiricu ti stitis politiku HDZ-a, a kukas: jako je lose stanje u desetom kantonu, umjesto da si jacao lokaknu strukturu vlasti. Mnoge afere si znao i bio upoznat kao predsjedavajuci ministara. Sta si uradio po tom pitanju, osim sto se bavis zastrasivanjem ljudi i gradjana, nijednu pozitivnu stvar nisi ucinuo i drzava mora da trazi odgovornost od tebe i slicnih. Suvise si dobro placen da bi ti bilo progledano kroz prste.

ODGOVORITE