Отмичари траже новац за Тијану?!

Претходне ноћи на друштвеној мрежи Фејсбук је направљена група “Тијана Јурић – Како доћи до ње?“.

Република Српска 31.07.2014 | 13:38
Отмичари траже новац за Тијану?!

Ту су написани услови под којима ће је пустити. До сада је чак 260 особа “лајковало” ову страницу!- Желимо у замену за Тијану Јурић милион динара, она је тренутно на безбедном месту, ако у року од 7 дана не добијемо паре, полако ћемо кренути да је мучимо.

Новац треба бити уплаћен на следећи жиро рачун: 160-335001-90. Очекујте нове слике са лица места, Ваши отмичари. Поздрав - пише на овој страници.

Испод овога, исти текст написан је на мађарском, енглеском, албанском и француском језику.

За сада није познато да ли је у питању неслана шала, а полиција је наводно обавештена о свему и чека се њена реакција.

Претрагом броја овог жиро-рачуна, долази се до податка да је његов власник приватни предузетник из Сјенице, Нермин Ф, очигледно муслиманске вероипсовести, који у свом власништву има киоск за роштиљ!Полиција се до сада није званично оглашавала око овог случаја.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

МираИСа

31.07.2014 12:01

Чуј "муслиманске вјероисповјести"...можда је атеиста.. Најважније да се дјевојка пронађе здрава и жива...а које је вјероисповјести њен отмичар мање је битно.Битније ће бити да таква сподоба добије казну за отмицу...па нек се моли Богу којем хоће...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бг

31.07.2014 12:20

Отмицара убити цим га ухватите за примјер

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

31.07.2014 14:24

Небитно је какве је вјероисповијести та дјевојка и тај или ти отмицари, битно је да се дјевојка пронадје и да буде све ок а отмицари да се похапсе да се са њима поступа коректно а не као сто казете побити. Осудити их на дозивотне робије и да дрзава има неке користи од њих, да раде најтезе послове у сумарији, рудницима, каменоломима, кад су јаке вруцине да стављају асфалт итд,итд. Само их добро хранит, лијецит да сто дузе зиве и раде. Не би онда било ни отимања, силовања, педофила итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

31.07.2014 15:02

Момци свака вам је на мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

01.08.2014 18:15

Није ми јасно какав (не)цовек додје на идеју да се игра са нецијим зивотом и здрављем.Ста он мисли докле це стици и ако добије откупнину.Бозе подари му памет.

ОДГОВОРИТЕ