Otmičari traže novac za Tijanu?!

Prethodne noći na društvenoj mreži Fejsbuk je napravljena grupa “Tijana Jurić – Kako doći do nje?“.

Republika Srpska 31.07.2014 | 13:38
Otmičari traže novac za Tijanu?!

Tu su napisani uslovi pod kojima će je pustiti. Do sada je čak 260 osoba “lajkovalo” ovu stranicu!- Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo.

Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav - piše na ovoj stranici.

Ispod ovoga, isti tekst napisan je na mađarskom, engleskom, albanskom i francuskom jeziku.

Za sada nije poznato da li je u pitanju neslana šala, a policija je navodno obaveštena o svemu i čeka se njena reakcija.

Pretragom broja ovog žiro-računa, dolazi se do podatka da je njegov vlasnik privatni preduzetnik iz Sjenice, Nermin F, očigledno muslimanske veroipsovesti, koji u svom vlasništvu ima kiosk za roštilj!Policija se do sada nije zvanično oglašavala oko ovog slučaja.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

MiraISa

31.07.2014 12:01

Čuj "muslimanske vjeroispovjesti"...možda je ateista.. Najvažnije da se djevojka pronađe zdrava i živa...a koje je vjeroispovjesti njen otmičar manje je bitno.Bitnije će biti da takva spodoba dobije kaznu za otmicu...pa nek se moli Bogu kojem hoće...

ODGOVORITE
Name

bg

31.07.2014 12:20

Otmicara ubiti cim ga uhvatite za primjer

ODGOVORITE
Name

1389

31.07.2014 14:24

Nebitno je kakve je vjeroispovijesti ta djevojka i taj ili ti otmicari, bitno je da se djevojka pronadje i da bude sve ok a otmicari da se pohapse da se sa njima postupa korektno a ne kao sto kazete pobiti. Osuditi ih na dozivotne robije i da drzava ima neke koristi od njih, da rade najteze poslove u sumariji, rudnicima, kamenolomima, kad su jake vrucine da stavljaju asfalt itd,itd. Samo ih dobro hranit, lijecit da sto duze zive i rade. Ne bi onda bilo ni otimanja, silovanja, pedofila itd.

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

31.07.2014 15:02

Momci svaka vam je na mjestu.

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

01.08.2014 18:15

Nije mi jasno kakav (ne)covek dodje na ideju da se igra sa necijim zivotom i zdravljem.Sta on misli dokle ce stici i ako dobije otkupninu.Boze podari mu pamet.

ODGOVORITE