Судије и парови 1. кола ПЛ БиХ

Прво коло нове сезоне у Премијер лиги на програму је у данима викенда. Актуелни првак, Зрињски, у одбрану титуле кренуће из Источног Сарајева, док ће вицешампион, Широки Бријег, на Пецари угостити Радник.

Фудбал 31.07.2014 | 14:45
Судије и парови 1. кола ПЛ БиХ

Најзанимљивији сусрет играће се у Сарајеву на стадиону Отока, а састаће се Олимпик и Жељезничар. Мали градски дерби судиће Илија Живковић из Орашја, а утакмицу ће директно преносити БХТ 1.

Сусрет Вележа и Дрине у Мостару повјерен је Антонију Бандићу из Груда. На утакмици између Младости и Борца правду ће дијелити Драган Скакић из Градишке, док ће кошевски сусрет између Сарајева и Звијезде судити Томислав Чуић из Томиславграда.

Комшијски дерби између Челика и Витеза повјерен је Елвису Мујићу, а меч на Пецари између Широког Бријега и Радника судиће Дарко Обрадовић из Стоца.

Актуелни првак Зрињски у одбрану титуле кренуће из Источног Сарајева, а арбитар меча против Славије је Ирфан Пељто из Сарајева. Све утакмице на програму су у суботу од 17:30, с изузетком мечева на Грбавици, Пецари и на Кошеву.

Утакмица на Отоци игра се у суботу од 17:00, док се меч на Пецари игра дан касније у термину од 20:30. Утакмица Сарајева и Звијезде на Кошеву игра се од 19:00 у недјељу.

Коментари / 0

Оставите коментар