ЛЕ: Сарајево вечерас на Атромитос

Вечерас ће се на стадиону Кошево састати Сарајево и грчки Атромитос у утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе. Сарајево је остало наш једини представник у Европи, па ће њихов наступ бити под посебном лупом БиХ јавности вечерас.

Фудбал 31.07.2014 | 11:45
ЛЕ: Сарајево вечерас на Атромитос

Бордо тим је у другом колу за противника имао норвешки Хаугесунд којег су некако успјели избацити. Након разочаравајућих 0:1 на Кошеву, Сарајево је у реваншу кренуло на све или ништа што им се исплатило и резултатом 3:1 изборен је двомеч са Атромитосом. Стријелци за бордо тим били су Стојчев и Шевко Окић, који је постигао два поготка.

Навијачи Сарајева вечерас ће доћи сигурно на највећи стадион у БиХ, у великом броју, што је резултат еуфорије изазване међу присталицама ФК Сарајево. Овај тим има потенцијал и сасвим сигурно да се навијачи с правом надају да би се против Атромитоса могао изборити пласман у наредно коло. Али, фаворит у овом сусрету ипак је снажни грчки тим који је сезону окончао одмах иза Олимпијакоса и ПАОК-а, а тог мишљења је и тренер Џенан Ушчуплић.

"Што се тиче утакмице нама у госте долази изузетно квалитетна екипа, екипа са доста добрих играча и екипа која је дуго на окупу. Они су јако уграни и играју у једној јакој лиги. Ми ћемо пробати да направимо квалитетан резултат. Они јесу изразити фаворити, али и ми имамо своје шансе."

И капитен Сарајева Амер Дуповац сматра да Сарајево може направити нешто против Атромитоса. С друге стране, Настос који је капитен гостију, опрезно је најавио утакмицу са представником БиХ.

"Сарајево има квалитетан тим, поготово у офанзивном смислу. Мислим да су шансе за пролаз даље 50-50. Требамо бити опрезни, Сарајево је итекако нападачки потентна екипа", рекао је капитен гостију.

Утакмица се игра вечерас с почетком од 20 часова и 30 минута. 

Коментари / 0

Оставите коментар