Андреја Милутиновић, нови играч Партизана!

Бивши кошаркаш Црвене звезде испричао је занимљиву анегдоту о томе како је сазнао да ће прећи у Партизан.

Кошарка 31.07.2014 | 09:15
Андреја Милутиновић, нови играч Партизана!

Андреја Милутиновић (23, 198 цм), како сада ствари стоје, постаће последњи играч у низу који је заменио две најпопуларније београдске боје.

Сви су изгледи да ће у сезони 2014/15, после две сезоне у Црвеној звезди, играти за Партизан. Да је ово реалан сценарио, Милутиновић је потврдио у интервјуу за портал "Кошарка 24", али и открио како је заправо сазнао да се ради на том послу...

"Прочитао сам вест као и сви остали. Позвао сам агента после те информације и он ми је рекао да је разговарао са Партизаном. У овом моменту само толико знам", рекао је шутер.

"После Црвене звезде, Милутиновић није имао стабилан ангажман, био је на пробама од Италије, Шпаније, а на кратко је тренирао у кампу Милвоки Бакса, а истиче да је жеља сваког играча да игра за црно-беле", пише портал "Кошарка 24".

"Знамо сви шта Партизан представља. Какве је успехе правио. Жеља да играм за Партизан постоји. Сваки играч има жељу да игра за Партизан", рекао је Крагујевчанин, који је имао запажену улогу код Светислава Пешића у сезони 2011/12, али је пао у други план лета 2012. када је дошло до неспоразума са челницима клуба, незванично, око висине његових примања.

Ту комплетну сезону провео је практично тренирајући индивидуално.

"Нису ми дали да играм те последње сезоне. То је бизнис и ја нисам могао да утичем на то. Живот иде даље и више се не осврћем на то", рекао је Милутиновић.

У децембру 2012. године, први човек црвено-белих Небојша Човић, поводом спора са Милутиновићем рекао је:

"Он има уговор који није реалан. Али, потрудићемо се да имамо још мало стрпљења. То што не игра је одлука тренера и у то се не мешам. Дали смо му врло конструктивну понуду за излазак из уговора, међутим, његова размишљања су у најмању руку чудна".

Коментари / 0

Оставите коментар