Andreja Milutinović, novi igrač Partizana!

Bivši košarkaš Crvene zvezde ispričao je zanimljivu anegdotu o tome kako je saznao da će preći u Partizan.

Košarka 31.07.2014 | 09:15
Andreja Milutinović, novi igrač Partizana!

Andreja Milutinović (23, 198 cm), kako sada stvari stoje, postaće poslednji igrač u nizu koji je zamenio dve najpopularnije beogradske boje.

Svi su izgledi da će u sezoni 2014/15, posle dve sezone u Crvenoj zvezdi, igrati za Partizan. Da je ovo realan scenario, Milutinović je potvrdio u intervjuu za portal "Košarka 24", ali i otkrio kako je zapravo saznao da se radi na tom poslu...

"Pročitao sam vest kao i svi ostali. Pozvao sam agenta posle te informacije i on mi je rekao da je razgovarao sa Partizanom. U ovom momentu samo toliko znam", rekao je šuter.

"Posle Crvene zvezde, Milutinović nije imao stabilan angažman, bio je na probama od Italije, Španije, a na kratko je trenirao u kampu Milvoki Baksa, a ističe da je želja svakog igrača da igra za crno-bele", piše portal "Košarka 24".

"Znamo svi šta Partizan predstavlja. Kakve je uspehe pravio. Želja da igram za Partizan postoji. Svaki igrač ima želju da igra za Partizan", rekao je Kragujevčanin, koji je imao zapaženu ulogu kod Svetislava Pešića u sezoni 2011/12, ali je pao u drugi plan leta 2012. kada je došlo do nesporazuma sa čelnicima kluba, nezvanično, oko visine njegovih primanja.

Tu kompletnu sezonu proveo je praktično trenirajući individualno.

"Nisu mi dali da igram te poslednje sezone. To je biznis i ja nisam mogao da utičem na to. Život ide dalje i više se ne osvrćem na to", rekao je Milutinović.

U decembru 2012. godine, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, povodom spora sa Milutinovićem rekao je:

"On ima ugovor koji nije realan. Ali, potrudićemo se da imamo još malo strpljenja. To što ne igra je odluka trenera i u to se ne mešam. Dali smo mu vrlo konstruktivnu ponudu za izlazak iz ugovora, međutim, njegova razmišljanja su u najmanju ruku čudna".

Komentari / 0

Ostavite komentar