Комшић: Осјећам се као комплетан идиот!

Министарство унутрашњих послова Ливањског кантона упутило је јуче саопштење у вези са „наводним пријетњама“ Зори Терзић Шеремет, несуђеном кандидату Демократског фронта за члана Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 30.07.2014 | 22:16
Комшић: Осјећам се као комплетан идиот!

У саопштењу истичу да је Зора Терзић Шеремет током саслушања у Полицијској управи  Ливно 21. јула навела „да јој нико није пријетио, нити је напуштала општину Ливно, због било каквих пријетњи, а камоли државу БиХ у посљедње вријеме“.

Подсјетимо, предсједник Демократског фронта и члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић раније је изјавио да је госпођа Терзић Шеремет одустала од кандидатуре за члана Предсједништва БиХ због озбиљних пријетњи које су упућене њој и њеној породици, те да је из тих разлога са породицом привремено напустила земљу.

„Не знам шта бих вам рекао... Осјећам се као комплетан идиот“, рекао је Комшић  након што је од њега затражен коментар у вези са поменутим саопштењем МУП-а Ливањског кантона.

„Госпођа Терзић Шеремет нама је испричала сасвим другачију причу – предсједнику Општинског одбора ДФ-а Ники Баковићу рекла је да су јој пријетили и да је са породицом напустила државу“, каже Жељко Комшић.

Занимљиво је да је Зора Терзић Шеремет позвана на саслушање у ПУ Ливно на захтјев Борјане Кришто, делегата ХДЗ-а у Дому народа Парламента БиХ.


Извор: Слободна Босна

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Зоран

30.07.2014 20:18

Ојецас се Комсицу онако какав и јеси,у праву си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како и нецес..

30.07.2014 20:21

Осјецати цес се и горе ..јер ниси уопсте водио бригу ко ти улази у странку...глупко

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

30.07.2014 21:09

Тако ти је Комсицу кад у странку примас свакога , деведесет посто њих ти се бави политиком из лицног интереса а не зато сто зеле боље народу и дрзави !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

30.07.2014 21:24

Најзад самоспознаја,након толико година и изговорених глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наташа БЛ

31.07.2014 00:16

Дубокоумна изјава једног политичара. Издоминирао си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

барммен

31.07.2014 05:15

Идиот јеси сигурно а коњ ниси јер је коњ племенита зивотиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

31.07.2014 05:57

Наш менталитет, након признања шта се прво као човјеку па онда као политичару дешава и како је други човјек злоупотребио указано повјерење одмах осуде. Људи моји који то до сада политичар признаје јавно грешке. Једна судиница рече: "да хоће оптужени који дође рећи крив сам, одмах би напустила судску праксу". У друштву какво нам је морално деградирано и гдје се чудом чуде када је неко поштен и искрен, а што би би требало бити уобичајена ствар. Људи на овим просторима као да не желе боље или немају храбрости за процјене. Знају само "паметовати" по порталима и уз кафицу.

ОДГОВОРИТЕ