Роналдињо неће у Боку, већ у QПР?!

Славни бразилски фудбалер Роналдињо, који је раскинуо уговор са Атлетико Минеиром у својој домовини, могао би да каријеру настави у енглеској Премијер лиги.

Фудбал 30.07.2014 | 23:50
Роналдињо неће у Боку, већ у QПР?!

Бивши фудбалер Барселоне, Милана и ПСЖ-а ових дана би требало да обелодани где ће наставити каријеру, а бразилски "Глобо ешпорте" наводи да ће, готово извесно, постати нови члан повратника у Премијер лигу, екипе Квинс Парк Ренџерса.

КПР је овог лета довео доскорашњег штопера Манчестер јунајтеда, Рија Фердинанда, успео да задржи Лоика Ремија, а менаџер Хари Реднап је са позајмице из Канаде, где је наступао за Торонто, вратио бразилског репрезентативног голмана Жулија Цезара, који би и требало да је најјачи адут у преговорима са 36-годишњим сународником који је 2004. и 2005. био проглашен за најбољег фудбалера света.

Роналдињо је у Европу је стигао 2001, када је из Гремија прешао у Пари Сен Жермен. Са Барселоном је освојио Лигу шампиона 2006, у тој и претходној сезони је био првак Шпаније, а титулу је освојио и у Италији, са Миланом.

У Бразил се вратио 2011, и то у Фламенго, а годину дана касније напустио је тај клуб због сукоба око исплате. У Атлетико Минеиру је на 88 мечева постигао 28 голова, а прошле среде по последњи пут је наступио за ту екипу.

Коментари / 0

Оставите коментар