Ronaldinjo neće u Boku, već u QPR?!

Slavni brazilski fudbaler Ronaldinjo, koji je raskinuo ugovor sa Atletiko Mineirom u svojoj domovini, mogao bi da karijeru nastavi u engleskoj Premijer ligi.

Fudbal 30.07.2014 | 23:50
Ronaldinjo neće u Boku, već u QPR?!

Bivši fudbaler Barselone, Milana i PSŽ-a ovih dana bi trebalo da obelodani gde će nastaviti karijeru, a brazilski "Globo ešporte" navodi da će, gotovo izvesno, postati novi član povratnika u Premijer ligu, ekipe Kvins Park Rendžersa.

KPR je ovog leta doveo doskorašnjeg štopera Mančester junajteda, Rija Ferdinanda, uspeo da zadrži Loika Remija, a menadžer Hari Rednap je sa pozajmice iz Kanade, gde je nastupao za Toronto, vratio brazilskog reprezentativnog golmana Žulija Cezara, koji bi i trebalo da je najjači adut u pregovorima sa 36-godišnjim sunarodnikom koji je 2004. i 2005. bio proglašen za najboljeg fudbalera sveta.

Ronaldinjo je u Evropu je stigao 2001, kada je iz Gremija prešao u Pari Sen Žermen. Sa Barselonom je osvojio Ligu šampiona 2006, u toj i prethodnoj sezoni je bio prvak Španije, a titulu je osvojio i u Italiji, sa Milanom.

U Brazil se vratio 2011, i to u Flamengo, a godinu dana kasnije napustio je taj klub zbog sukoba oko isplate. U Atletiko Mineiru je na 88 mečeva postigao 28 golova, a prošle srede po poslednji put je nastupio za tu ekipu.

Komentari / 0

Ostavite komentar