Роџерс опасно хвали Лазара Марковића!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс у интервјуу за клупски сајт рекао је да нема много племенитијих људи од Лазара Марковића.

Фудбал 30.07.2014 | 18:20
Роџерс опасно хвали Лазара Марковића!

Марковић је пре неколико недеља прешао у Ливерпул за 25 милиона фунти, а већ је оставио одличан утисак на новог тренера.

Роџерс је прво говорио о разлозима због којих је Марковић доведен, док је касније испричао неколико занимљивих прича које су се десиле приликом доласка бившег играча Бенфике и Партизана из Лисабона.

„Има дивне техничке способности, веома је добар у игри 1 на 1, може предриблати играче, не мора да одлаже лопту већ може бити директан. Тактички је веома добар за младог играча, играо је међународни фудбал у неколико префињених земаља – Србији и Португалу, тако да разуме игру на добром нивоу. Ми ћемо само додавати ствари на то. Он је пребрз и мислим да ће његова брзина значити много јер је веома брз“, рекао је Роџерс.

Он се после фудбалских квалитета Лазара Марковића осврнуо и на људске, описавши српског репрезентативца као доброг дечака.

„Он је веома добар дечак, добар клинац и већ сада постоји неколико прича које то потврђују и које су ме дирнуле. То вам показује понизност тог дечака. Зато мислим да ће навијачи волети њега и ту његову понизност, јер је то велики део Ливерпулових играча“, додао је менаџер Црвених.

Брендан је потом навео једну анегдоту која му је показала колико је Лазар Марковић добар човек.

"То је сјајна прича. Отишао је по визу, а да би је добио, морао је да оде у Француску. И када је схватио да има карту за прву класу, а да је девојка која је путовала са њим у другом делу авиона, дао јој је своју карту за прву класу. Нема много људи који би то урадили. То може само посебна особа“, закључио је Брендан Роџерс.

Коментари / 0

Оставите коментар