Партизан: Биће тешко, идемо на побједу!

Фудбалери Партизана очекују тежак меч са Лудогорецом у среду (20х), али истичу да су спремни и мотивисани да победе шампиона Бугарске.

Фудбал 30.07.2014 | 15:20
Партизан: Биће тешко, идемо на побједу!

Црно-бели гостују у Разграду у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона, где су прошле сезоне у истој фази поражени 2:1.

"Шансе су 50:50 пред први меч, одлучиће мали детаљ. Имамо неколико искусних играча из прошле сезоне. Поштујемо Лудогорец", рекао је тренер Партизана Марко Николић.

Много одважнији у изјави био је 19-годишњи крилни играч црно-белих Андрија Живковић.

"Очекујемо дуел са јаким противником, веома квалитетним тимом. Спремали смо се напорно за ово, желимо победу", рекао је млади репрезентативац Србије.

Слично размишља и везни играч Дарко Брашанац, који истиче ментални приступ мечу.

"Наравно да очекујемо тешку утакмицу, али смо спремни. Добро смо радили претходних седам дана, упознати смо са игром и квалитетом Лудогореца. Биће тешко, али смо мотивисани", рекао је један од организатора игре Партизана.

Николић за овај дуел може да рачуна на све играче, док његов колега Стојчо Стојев, који му је одговорио на причу о богатству, не може да рачуна на петорицу првотимаца, махом из одбране.

Због тога и бивши играч Лудогореца Немања Милосављевић, везни играч софијског ЦСКА, сматра да Партизан има добре шансе, те да мора бити агресиван јер су Бугари лоши када су под притиском.

Лудогорец и Партизан играју у среду од 20 часова на Лудогорец Арени у Разграду капацитета 6.000 места.

Коментари / 0

Оставите коментар