Partizan: Biće teško, idemo na pobjedu!

Fudbaleri Partizana očekuju težak meč sa Ludogorecom u sredu (20h), ali ističu da su spremni i motivisani da pobede šampiona Bugarske.

Fudbal 30.07.2014 | 15:20
Partizan: Biće teško, idemo na pobjedu!

Crno-beli gostuju u Razgradu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, gde su prošle sezone u istoj fazi poraženi 2:1.

"Šanse su 50:50 pred prvi meč, odlučiće mali detalj. Imamo nekoliko iskusnih igrača iz prošle sezone. Poštujemo Ludogorec", rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Mnogo odvažniji u izjavi bio je 19-godišnji krilni igrač crno-belih Andrija Živković.

"Očekujemo duel sa jakim protivnikom, veoma kvalitetnim timom. Spremali smo se naporno za ovo, želimo pobedu", rekao je mladi reprezentativac Srbije.

Slično razmišlja i vezni igrač Darko Brašanac, koji ističe mentalni pristup meču.

"Naravno da očekujemo tešku utakmicu, ali smo spremni. Dobro smo radili prethodnih sedam dana, upoznati smo sa igrom i kvalitetom Ludogoreca. Biće teško, ali smo motivisani", rekao je jedan od organizatora igre Partizana.

Nikolić za ovaj duel može da računa na sve igrače, dok njegov kolega Stojčo Stojev, koji mu je odgovorio na priču o bogatstvu, ne može da računa na petoricu prvotimaca, mahom iz odbrane.

Zbog toga i bivši igrač Ludogoreca Nemanja Milosavljević, vezni igrač sofijskog CSKA, smatra da Partizan ima dobre šanse, te da mora biti agresivan jer su Bugari loši kada su pod pritiskom.

Ludogorec i Partizan igraju u sredu od 20 časova na Ludogorec Areni u Razgradu kapaciteta 6.000 mesta.

Komentari / 0

Ostavite komentar